«Ο πιο δυνατός...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Χατζίδου για τα 10 χρόνια από το ατύχημα του Ετεοκλή

«Εγώ η τυχερή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Ελένη Χατζίδου, με αφορμή τα δέκα χρόνια από το σοβαρό ατύχημα που είχε ο Ετεοκλής Παύλου και του "κόστισε" το πόδι του, φορώντας προσθετικό.

Η τραγουδίστρια έμαθε για τα 10 χρόνια από το τραγικό γεγονός, λίγες ώρες νωρίτερα από την ανάρτηση της και συγκεκριμένα στον αέρα της εκπομπής BreakfastStar. Ο σύζυγός της θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του με τους συναδέλφους του αλλά και τους τηλεθεατές, συγκινώντας τους πάντες με τα λόγια του.

«Θα το μοιραστώ μαζί σας γιατί είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για μένα σήμερα. Πολύ ξεχωριστή, πολύ ιδιαίτερη και έχω την ανάγκη να το κάνω και να το πω. Σήμερα είναι 10 χρόνια από το ατύχημα που είχα και μου άλλαξε τη ζωή. 13 Οκτωβρίου του 2013 έγινε το συμβάν αυτό. Δεν είναι πολύ εύκολο. Δεν είναι ως μέρα που...», εξομολογήθηκε - δείτε εδώ ολόκληρη την συγκινητική ανάρτηση του.

Η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για τον Ετεοκλή Παύλου

Η ιστορία...

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Ετεοκλής είχε προβεί σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για εκείνο το ατύχημα.

«Δούλευα υποδοχή σε ένα βραδινό μαγαζί. Στα 23 με πυροβόλησαν. Τη στιγμή εκείνη ένιωσα έντονο πόνο γιατί η σφαίρα πέρασε όλα τα ζωτικά μου όργανα. Έκανα πολλά χειρουργεία μεγάλου ρίσκου. Ένιωσα ότι πεθαίνω, ότι ξεψυχάω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος.

Η κουβέντα που είπα μέσα μου ήταν “όχι ρε φίλε, πέθανα”. Μου έχει μείνει χαραγμένη αυτή η έκφραση. Ήμουν σε τεχνητό κώμα για ένα μήνα. Η μητέρα μου έμαθε στις ειδήσεις ότι πυροβολήθηκα. Όταν μπόρεσα να μιλήσω είπα δώστε μου δύο πατερίτσες να φύγω. Το πόδι μου ακρωτηριάστηκε όσο ήμουν σε κώμα.

Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι. Όταν είσαι σε τεχνητό κώμα αποκολλείται κάτι μεγάλο από το σώμα σου, πολλές φορές ο οργανισμός μπορεί να ανοίξει τα μάτια. Δεν ένιωθα πόνο, αλλά άνοιξα τα μάτια και το είδα. Μόνο και μόνο το συναίσθημα ότι πεθαίνεις είναι κάτι που το κουβαλάς για πάντα μέσα σου είναι πολύ τρομακτικό».