Ο Παύλος Χαϊκάλης μιλάει ανοιχτά μετά τις καταγγελίες: «Με βοήθησε ο Θεός και...» - Που μένει και πως συντηρείται σήμερα

«Βιοπορίζομαι με...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παύλος Χαϊκάλης μιλάει ανοιχτά μετά τις καταγγελίες: «Με βοήθησε ο Θεός και...» - Που μένει και πως συντηρείται σήμερα

Μετά την καταγγελία που έγινε εις βάρος του και την απόφαση του να σταματήσει την υποκριτική και να φύγει από την Αθήνα, ο Παύλος Χαϊκάλης παραχώρησε συνέντευξη σήμερα 14/10, στην εκπομπή Δύο στις 10 και στη δημοσιογράφο, Πέννυ Καβέτσου. Ο ηθοποιός μετά το χαμό που επικράτησε, μίλησε για τη ζωή του σήμερα ενώ μίλησε για ανθρωποφαγία.

Πλέον μένει στο Κατάκολο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δηλώνοντας πως δεν του λείπει καθόλου η τηλεόραση και το θέατρο. Βέβαια, ζει με κάποια χρήματα που υπήρχαν από το παρελθόν.

Η νέα ζωή του Παύλου Χαϊκάλη

«Γεννήθηκα στο Κατάκολο Ηλίας και έχω επιστρέψει πίσω εδώ και δυο χρόνια. Η ζωή μου εδώ είναι μια όαση. Έχω βρει την ηρεμία μου και έχω αλλάξει τρόπο ζωής. Η ημέρα μου περνάει φυτεύοντας πράγματα στον κήπο και διαβάζοντας. Χρησιμοποιώ το ποδήλατο μου για να μετακινούμαι και γίνομαι παιδάκι», είπε αρχικά για τη ζωή του μακριά από την Αθήνα.

Σε ερώτηση για το πως ζει, αποκάλυψε: «Βιοπορίζομαι με την σύνταξή μου και ουσιαστικά κάποια πράγματα που υπήρχαν από το παρελθόν. Είναι αντιμετωπίσιμο θέλω να πω. Δεν ήμουν ποτέ των πολλών εξόδων. Το βιοποριστικό εδώ είναι πιο εύκολο»

Ο λόγος που έφυγε από την Αθηνά

«Τα γεγονότα που έγιναν με έκαναν να σιχαθώ. Σα να ήρθε μία Θεία φώτιση και να μου είπε "Σήκω φύγε γιατί αυτός ο χώρος δεν σου πάει". Αυτή η κατάσταση, αυτή η ανθρωποφαγία. είδα πολλά πράγματα που σιχάθηκα. Ήταν πολύ ώριμη αυτή η σκέψη. Με βοήθησε ο Θεός και τα αντιμετώπισα όλα πολύ άνετα. Αισθάνθηκα ότι δεν ήμουν ποτέ σε αυτό το χώρο. Είδα τόση καφρίλα σε κάποιους ανθρώπους, και η εσωτερικότητα των ανθρώπων που βγήκε στη φόρα με αυτή την ανθρωποφαγία και ξαφνικά λέμε και γράφουμε πράγματα για τον άλλον χωρίς να τον ξέρουμε και αυτή η δικτατορία των social media, μου δημιούργησε εμετό. Δεν με ενόχλησε που με σχολίασαν, αλλά που 40 χρόνια μιλάω για κάποια θέματα και μια νύχτα τα έσβησαν όλα. Μπήκα σε δίλημμα για το αν πρεπει να απαντήσω αλλά κατάλαβα πως άλλα θέλουν να ακούσουν», αποκάλυψε.

Για να συμπληρώσει: «Εγκατέλειψα το χώρο γιατί αισθάνομαι άνθρωπος και θέλω να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια. Δεν μου λείπει καθόλου η υποκριτική, προέχει να είμαι άνθρωπος και όχι ηθοποιός. Δεν ήταν καθόλου δύσκολη η απόφαση να εγκαταλείψω την Αθήνα, επέλεξα το πνευματικό κομμάτι αντί το υλικό για να πάω μπροστά»

Η ενασχόληση με την αστρολογία

Σχετικά με την αστρολογία με την οποία ασχολείται μετά την απόσυρση του από την υποκριτική, είπε: «Δεν συζητάω πλέον για την ενασχόληση μου με την αστρολογία όταν ο άλλος δεν γνωρίζει το αντικείμενο. Η αστρολογία είναι επιστήμη και τέχνη είναι ένα σχέδιο του Θεού για δείξει στον άνθρωπο ένα δρόμο πορείας. Η ενασχόληση ήρθε από ανάγκη είναι σημαντικό να ψάξεις να βρεις ποιος είσαι. Έχουμε μια χαμηλή ψυχαγωγία και ένα χαμηλό επίπεδο παιδείας και δεν ψαχνόμαστε για τίποτα. Δεν παίρνω λεφτά για έναν αστρολογικό χάρτη θέλω να μεταδώσω σε κάποιους ανθρώπους την έννοια της φιλοσοφίας».