«Προσεύχομαι κάθε μέρα» - "Λύγισε" ο Αντώνης Ρέμος για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά

«Θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά είναι μια κακή παρένθεση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Προσεύχομαι κάθε μέρα» -

Άφωνοι έμειναν όλοι χθες 13/10 στο πλατό του live του Fame Story, όπως και οι τηλεθεατές, με την έκπληξη που τους επιφύλασσε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο Βασίλης Καρράς ο οποίος έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας σοβαρούς προβλήματος με την υγεία του, βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση (δείτε το βίντεο).

Ο τραγουδιστής θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τον στηρίζουν, ενώ ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα ακουστεί στο μουσικό reality και το νέο του τραγούδι.

Ιδιαίτερα συγκινημένος φάνηκε ο Αντώνης Ρέμος με τον οποίο ο Βασίλης Καρράς εκτός του ότι ήταν καλοί συνεργάτες είναι και πολύ στενοί φίλοι, έχοντας μεγάλη αγάπη ο ένας για το πρόσωπο του άλλου.

Η συγκίνηση του Ρέμου για τον Καρρά

Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι του MEGA, βρέθηκε στα παρασκήνια του live του Fame Story όπου συνάντησε τον Αντώνη Ρέμο. Ο τραγουδιστής "λύγισε" μιλώντας για τον Καρρά.

«Θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά είναι μια κακή παρένθεση και ότι ο Βασίλης θα βγει πιο δυνατός από αυτή την περιπέτεια που έχει. Προσευχόμαστε όλοι και για τον Βασίλη και για όλο τον κόσμο που αντιμετωπίζει πρόβλημα. Προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά και να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές με τα τραγούδια τους», ανέφερε συγκινημένος.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του

Μετά από αρκετές ημέρες σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ο αγαπημένος Βασίλης Καρράς πριν από ένα 24ωρο πήρε επιτέλους εξιτήριο και βρέθηκε στο σπίτι του, με την σύζυγό του και τους αγαπημένους του ανθρώπους. Ο τραγουδιστής που τον τελευταίο χρόνο μπαινοβγαίνει στα νοσοκομείο λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, το βράδυ της Πέμπτης 12/10, λοιπόν, μετά από αρκετές ημέρες κοιμήθηκε στο κρεβάτι του...

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, ο τραγουδιστής «Συνεχίζει τον αγώνα του και είναι μία πραγματικότητα την οποία γνωρίζει ο ίδιος ότι θα συνεχίσει να τη βιώνει. Τα άτομα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον ανέφεραν πως ήταν μια καλή στιγμή η επιστροφή του στο σπίτι, ωστόσο καθόλου καλή δεν ήταν η στιγμή που είδε όλα τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παλεύει για τη ζωή του».

Σύμφωνα, με το ίδιο ρεπορτάζ λοιπόν η σύζυγός του κάνει μια σοβαρή έκκληση σε όλους τους δημοσιογράφους κυρίως: Να σταματήσουν να καλούν στα τηλέφωνα της οικογένειας και να τους αφήσουν ήσυχους να παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο.