Μελέτης Ηλίας: «Σε ευχαριστώ που μας κάνεις καλύτερους σε αυτόν τον κόσμο!!!...» - Η κόρη του έγινε 13 και της εύχεται δημόσια

«Πως περνάν τα χρόνια!!!»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός ηθοποιός, Μελέτης Ηλίας, σήμερα, Σάββατο 14 Οκτωβρίου, ευχήθηκε δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στη μεγάλη του κόρη χρόνια πολλά, η οποία μόλις έγινε 13 ετών.

Τι ανάρτηση έκανε ο Μελέτης Ηλίας για τα γενέθλια της κόρης του

Ο αγαπημένος ηθοποιός, τον οποίο φέτος παρακολουθούμε στη νέα δραματική σειρά του Alpha ''Το προξενιό της Ιουλίας'', ενημέρωσε τους ακολούθους του, πως αυτός και η σύζυγός του, Θέμις Βουτσινά έγιναν για πρώτη φορά γονείς σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια.

Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον πρώτο καρπό του έρωτα τους, την Κοραλένια, η οποία γιορτάζει τα γενέθλιά της, με τον μπαμπά της να τις κάνει δημόσιες ευχές και να συνειδητοποιεί τα χρόνια που περνάνε. Ο ηθοποιός έγραψε τα εξής:

«---------13----------
Όπως μου είπε κι η ίδια σήμερα το πρωί....
Τα πρώτα ---teen.....
Αλλά 5 χρόνια και μετά γειά σας.....
Πως περνάν τα χρόνια!!!!!
Να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι μου όμορφο
Για μένα θα είσαι πάντα το μικρό μου κοριτσάκι που όταν ήρθε από το μαιευτήριο το ακουμπησαμε πάνω στο κρεβάτι και το κοιτάζαμε σαν χάνοι.... Χωρις να ξέρουμε τίποτα.....
Σε ευχαριστώ που μας κάνεις καλύτερους σε αυτόν τον κόσμο!!!!!
#happybirthday #happythirteenth #koralenia #teenager #love»

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση:

Η αποκάλυψη του Μελέτη Ηλία για τον γιό του

Ο Μελέτης Ηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι μιλάμε με τα παιδιά μου για τα πάντα ή τουλάχιστον προσπαθούμε. Η Κοραλένια βέβαια με την μαμά της λένε πράγματα τα οποία σε μένα δεν τα πολυλένε. Ο γιος μου, ο Δημητράκης στην καραντίνα χόρευε πάρα πολύ μέσα στο σπίτι. Εκτονωνόταν με τον χορό. Έτσι, είπαμε να το σπρώξουμε το παιδί προς τον χορό».

«Όταν ξεκίνησε ποδόσφαιρο και μετά τον πήγαμε χορό, τον χορό δεν τον πολυήθελε. Μάλιστα, επειδή η Κοραλένια πάει μπαλέτο, τον βάλαμε στο μπαλέτο. «Φέρτε το, το αγοράκι γιατί είναι και δωρεάν» μας είχαν πει στο μπαλέτο. Το μπαλέτο για τα αγόρια είναι δωρεάν και το ζητάνε, δηλαδή ψάχνουν κόσμο. Πήγε μια φορά, πήγε δύο αλλά δεν αισθανόταν…».

«Εγώ ήθελα πολύ να κάνει και να το δοκιμάσει. Ειδικά για τα παιδιά η επαφή με οποιαδήποτε μορφή τέχνης, το λέω και από την μεριά του γονιού, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα την ακολουθήσουν σαν δρόμο επαγγελματικό. Αλλά το προτρέπω για να έρθουν σε επαφή με κάτι που αξίζει να έρθει σε επαφή ένα παιδί, παρόλο που θεωρούμαστε απόφοιτοι λυκείου» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μελέτης Ηλίας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.