Μαίρη Χρονοπούλου: Η βέρα του αρραβώνα της με το Νίκο Σταγόπουλο στο φέρετρο μαζί της

«Είναι γνωστό ήμασταν 10 χρόνια αρραβωνιασμένοι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Μαίρη Χρονοπούλου: Η βέρα του αρραβώνα της με το Νίκο Σταγόπουλο στο φέρετρο μαζί της

Ο Νίκος Σταγόπουλος έβαλε στο φέρετρο της Μαίρης Χρονοπούλου τη βέρα των αρραβώνωνν τους, σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, στην τελετή αποχαιρετισμού της μεγάλης κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου.

Η βέρα των αρραβώνων της Μαίρης Χρονοπούλου με το Νίκο Σταγόπουλου μαζί στο τελευταίο της ταξίδι

Ο ηθοποιός ήταν επί 10 χρόνια σύντροφος της κυρίας του γλεντιού, και μάλιστα υπήρξαν και αρραβωνιασμένοι. Ωστόσο, το ειδύλλιο σταμάτησε και το ζευγάρι δεν ανέβηκε ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας. Την Παρασκευή, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν για πάντα την ηθοποιό, και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο πρώην αρραβωνιαστικός της.

Δείτε επίσης: Το επεισόδιο στην τελετή αποχαιρετισμού της Μαίρης Χρονοπούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έβαλε μέσα στο φέρετρο της ηθοποιού το δαχτυλίδι από τους αρραβώνες τους, για να τη συντροφεύει στο τελευταίο της ταξίδι, μέσα σε ένα σακουλάκι, χωρίς να το αντιληφθεί κανένας από τους παρευρισκόμενους. Ο ηθοποιός είπε στη Σάσα Σταμάτη, ότι «Ισχύει ότι έβαλα την βέρα στο φέρετρο, καθώς όπως είναι γνωστό ήμασταν 10 χρόνια αρραβωνιασμένοι, ήθελα με αυτόν τον τρόπο να την αποχαιρετήσω. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ».

Οι συγκινητικές δηλώσεις του πρώην συντρόφου της Μαίρης Χρονοπούλου, Νίκου Σταγόπουλου, στο "αντίο" της

«Είμαστε σε έναν χώρο όπου έχω ζήσει 10 χρόνια, ήταν το σπίτι μου και τα υπόλοιπα 20 χρόνια ήμουν σαν συγγενής, σαν ένας στενός φίλος της και ήμουν πάντα διακριτικά δίπλα της και έτσι θέλω να παραμείνω», είπε χαρακτηριστικά.