«Όσο κι αν ο χρόνος απαλύνει τον πόνο, η θλίψη...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Άντζελας Γκερέκου

Η απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου και η κόρη της, Μαρία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης στο περιοδικό Vita και τη Φωτεινή Βασιλοπούλου παραχώρησε η Άντζελα Γκερέκου. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA, Η γη της ελιάς (δείτε τα νέα επεισόδια πριν προβληθούν) μίλησε για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου αλλά και για την κόρη της, Μαρία.

Η εξομολόγηση της Άντζελας Γκερέκου

Σε ερώτηση αν ένας θάνατος μπορεί να ξεπεραστεί, εξομολογήθηκε: «Αν ξεπερνώ σημαίνει τον ξεχνώ. Όχι, δεν ξεχνώ, δεν θέλω να ξεχάσω. Όσο κι αν ο χρόνος απαλύνει τον πόνο, η θλίψη της απώλειας είναι πάντα κάπου μέσα μας κρυμμένη και συχνά βγαίνει αιφνίδια στην επιφάνεια, εκεί που δεν το περιμένεις. Όμως, μαθαίνεις να ζεις με αυτό και προχωράς».

«Η ζωή δεν ρωτά τι θα σου φέρει, αλλά πώς θα το διαχειριστείς. Έσο έτοιμος για όλα με δύναμη και αφοσίωση για τις αξίες σου», απάντησε στην ερώτηση για το ποιο είναι το όπλο της στα δύσκολα.

Ενώ στο πως αντιδράσει στην στεναχώρια και την θλίψη, είπε: «Αντιδρώ σαν ένα πληγωμένο, μοναχικό ζώο, που αποσύρεται στη φωλιά του και φροντίζει τις πληγές του μέχρι να επουλωθούν, για να επιστρέψει δυνατό».

Σε ερώτηση στη συνέχεια σχετικά με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, εξομολογήθηκε: «Πάντα όμως ήμουν υποστηρικτική, προσπαθώντας με τη δική μου προσωπική στάση να εμπνεύσω την κόρη μου πιστή στον εαυτό της και εμπιστοσύνη με τις δυνάμεις της. Λένε πως ένα παιδί, για να γίνει ευτυχισμένος ενήλικας, θέλει "ρίζες" για να μεγαλώσει με ασφάλεια και "φτερά" για να πετάξει με τις δικές του δυνάμεις. Αυτά προσπάθησα και αυτά προσπαθώ να προσφέρω».

Το βίντεο που δημοσίευσε 2 χρόνια μετά τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου

Η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα , ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο, από το μαγαζί στο οποίο τραγουδούσε ο Τόλης Βοσκόπουλος πριν πεθάνει. Το βίντεο του μεγαλύτερου λαϊκού τραγουδιστή, συνοδευόταν από μία λεζάντα. Η λεζάντα είναι η εξής: «2».

Με την λεζάντα αυτή, η γνωστή ηθοποιός, ήθελε να δηλώσει ότι έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο Τόλης Βοσκόπουλος έγινε αστέρι στον ουρανό.