«Είμαστε ο καθένας μία μονογονεϊκή οικογένεια…» - Ο Κρατερός Κατσουλης μίλησε ανοιχτά για την συνεπιμέλεια των παιδιών με την Κατερίνα Καραβάτου

«Εγώ είχα την εμπειρία, ότι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Είμαστε ο καθένας μία μονογονεϊκή οικογένεια…» - Ο Κρατερός Κατσουλης μίλησε ανοιχτά για την συνεπιμέλεια των παιδιών με την Κατερίνα Καραβάτου

Ο γνωστός ηθοποιός, Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη Τζένη Θεωνά, και στην εκπομπή "Μαμά-δες", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1. Αναλυτικότερα, μίλησε για την πατρότητα, τα παιδιά του (δείτε εδώ στιγμές από τις διακοπές τους), αλλά και τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.

Τι είπε ο Κρατερός Κατσούλης για τη συνεπιμέλεια με την Κατερίνα Καραβάτου

Ο γνωστός ηθοποιός είπε αρχικά, πως «Εγώ είχα την εμπειρία, ευτυχώς θα πω τώρα που βρέθηκα από αυτή την πλευρά, ότι, επειδή οι δικοί μου γονείς είχαν χωρίσει, γνώριζα αυτή η διαδικασία. Βέβαια, το μόνο σίγουρο είναι πως σε κανένα παιδί σε αυτόν τον κόσμο δεν του αρέσει οι γονείς του να μην έχει και τους δύο γονείς μαζί, να είναι χωρισμένοι. Αυτό είναι συνθήκη».

Συνέχισε εξηγώντας, ότι «Στο επίπεδο το συναισθηματικό, αυτό που είπαμε και λάβαμε πολύ σοβαρά υπόψιν μας με την Κατερίνα, είναι να το δούμε λίγο, το κομμάτι το δικό μας δεν αφορά κανέναν, το ενήλικο, δηλαδή. Τώρα από την πλευρά των παιδιών, τι χρειάζονται; Αγάπη, σιγουριά και ασφάλεια. Αυτό λοιπόν το κομμάτι των παιδιών θα παραμείνει άθικτο». «Εμείς οι ενήλικες σε συνεννόηση μεταξύ μας, αλλά και με τα παιδιά θα έχουμε ένα πρόγραμμα, το οποίο δε θα διαταράξει αυτές τις τρεις συνθήκες», συμπλήρωσε.

«Το πρόβλημα σε όλο αυτό είναι, ότι είμαστε ο καθένας μόνος του, σαν να είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια. Όταν είναι τα παιδιά με την Κατερίνα, είναι μια οικογένεια, όταν είναι μαζί μου είμαστε μία οικογένεια. Δε βρισκόμαστε ποτέ όλοι μαζί. Η δυσκολία είναι στη διευθέτηση την πραγματική της καθημερινότητας», κατέληξε. Ενώ τέλος, είπε, πως και η δουλειά του πλέον καθορίζεται από τα θέλω και το πρόγραμμα των παιδιών του, τα οποία βλέπει σχεδόν καθημερινά.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: