Γιώργος Νανούρης: «Μου το είπε κλαίγοντας, πως είναι η τελευταία φορά, που...» - Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε για τη Χάρις Αλεξίου

«Είναι μία σκηνή που δε...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός σκηνοθέτης, Γιώργος Νανούρης, παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή "I love ΣουΚου", που παρουσιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα και προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, όπου και μίλησε και για το παρασκήνιο της συνεργασίας του με τη Χαρούλα Αλεξίου.

Τι είπε ο Γιώργος Νανούρης για τη δουλειά του

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ξεκίνησε, λέγοντας, ότι «Μοιραία, επειδή τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολούμαι περισσότερο με τη σκηνοθεσία, έχω καταχωρηθεί στη συνείδηση του κόσμου ως σκηνοθέτης, αλλά για εμένα δεν έχει κλείσει μέσα μου το κεφάλαιο ηθοποιός». Στη συνέχεια μίλησε για το γεγονός, πως όλες του οι παραστάσεις αποτελούν μεγάλες επιτυχίες, «Αυτό το πράγμα δημιουργεί μια προσδοκία στους άλλους, και η προσδοκία των άλλων δημιουργεί και σε εμένα μια αγωνία».

«Για πάρα πολλά χρόνια δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το άγχος, που μου δημιουργούσαν οι προσδοκίες των άλλων, ή κοιμόμουν πάρα πολύ λίγες ώρες», συμπλήρωσε. «Σε ισορροπία με έφεραν οι απώλειες. Βέβαια, την ώρα που σου συμβαίνει το άσχημο γεγονός έχω μια αδράνεια, δεν μπορώ να είμαι δημιουργικός», πρόσθεσε και εξομολογήθηκε στην κάμερα. «Όταν έπαιζα στα "Μυστικά της Εδέμ" άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή μου, με σταμάταγαν στο δρόμο και με έβριζαν, επειδή έκανα τον κακό», φανέρωσε ο σκηνοθέτης.

Δείτε επίσης: Το γράμμα της Χαρούλας Αλεξίου για τον Αντώνη Βαρδή

Τέλος, αναφέρθηκε στις μεγάλες συνεργασίες της καριέρας του, και κυρίως τη Χαρούλα Αλεξίου. «Είχα σκεφτεί, αλλά δεν το είχα επικοινωνήσει, να συνεργαστώ με τη Χαρούλα γιατί την εκτιμώ και τον χαρακτήρα της. Εγώ βίωσα την απόφασή της να φύγει από το τραγούδι, πολύ πριν το μάθετε εσείς», μαρτυράει στην κάμερα. Επιπλέον, εξιστόρησε μία άγνωστη στον κόσμο στιγμή της μεγάλης ερμηνεύτριας, «Ένα βράδυ στο σπίτι της που καθόμασταν στον καναπέ και μου το είπε κλαίγοντας, πως είναι η τελευταία φορά, που θα τραγουδήσω ζωντανά στο κοινό. Δεν ήξερα αν όντως το έχει πάρει απόφαση, αλλά ήταν μια πολύ ανθρώπινη στιγμή». «Είναι μία σκηνή που δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου», κατέληξε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: