Σία Κοσιώνη: Πάγωσε στον αέρα του ΣΚΑΙ μετά την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη και τα σχόλια του Twitter

«Η Κοσιώνη απόψε στην τοποθεσία ΣΚΑΙ βιώνει το συναίσθημα: απώλεια»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Πάγωσε στον αέρα του ΣΚΑΙ μετά την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη και τα σχόλια του Twitter

Πριν λίγο έκλεισε και ο β' γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών, και στο Δήμο της Αθήνας σημειώθηκε η μεγάλη ανατροπή. Ο Κώστας Μπακογιάννης έχασε την αναμέτρηση από το Χάρη Δούκα, ο οποίος είναι ο νέος δήμαρχος. Η Σία Κοσιώνη, σύζυγός του πρώτου, έμαθε το αποτέλεσμα ζωντανά στον αέρα της ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, και το σοκ, αλλά και η δυσαρέσκειά της από το αποτέλεσμα δεν κατάφερε να τα κρύψει, και το Twitter οργίασε.

Ποια ήταν η αντίδραση της Σίας Κοσιώνη

«Το debate έχει παίξει μεγάλο ρόλο, γιατί πολλοί δεν τον ήξεραν τον κύριο Δούκα. Δεν ξέρανε τίποτα για αυτόν. Είδαμε μία πάρα πολύ ωραία συζήτηση, είχε πολύ ενδιαφέρον», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος και συμφώνησε μαζί του η παρουσιάστρια, η οποία φαινόταν, πως ήταν ακόμα μουδιασμένη από το αποτέλεσμα.

Σε σχέση με αυτό το ζήτημα του debate οι καλεσμένοι της εκπομπής έκαναν μία μεγάλη συζήτηση, στην οποία δε συμμετείχε καθόλου η παρουσιάστρια. «Άρα η απόχη σε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ευνόησε τον ισχυρό», κατέληξε, αφού οι συνάδελφοί της, ανέφεραν, πως «είναι σαν όλος ο κόσμος να πήγε και να ψήφισε Δούκα». «Είναι ο κανόνας γενικώς, πως η αποχή βοηθάει τον ισχυρό. Αλλά οι κανόνες είναι για να ανατρέπονται», ολοκλήρωσε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Τι έγραψε το κοινό στο Twitter το βράδυ των εκλογών

Το τηλεοπτικό κοινό, αφού παρακολούθησε τα αποτελέσματα των δημοτικών και των περιφερειακών εκλογών, αντιλήφθηκε και τη μεγάλη ανατροπή στο δήμο της Αθήνας. Η ήττα του Κώστα Μπακογιάννη ήταν κάτι το μη αναμενόμενο, και με την αντίδραση της συζύγου του στον αέρα ξεσάλωσε.

Δείτε παρακάτω τι γράφτηκε στο Twitter: