Δέσποινα Καμπούρη: Μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που της άφησε ο κορωνοϊός

«Πραγματικά δυσκολεύομαι να το διαχειριστώ και...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η δημοσιογράφος, Δέσποινα Καμπούρη μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που της άφησε ο κορωνοϊός, από τον οποίο νόσησε πρόσφατα, για τρίτη φορά, και αυτό το την έκανε να λείψει για κάποιες μέρες από την εκπομπή "Πάμε Δανάη", που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA.

Ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που άφησε ο κορωνοϊός στη Δέσποινα Καμπούρη

Η γνωστή δημοσιογράφος σε ένα Q'n'A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, μίλησε για τη βαρηκοΐα στο αριστερό αφτί, που της προκάλεσε ο Covid-19, και η οποία δε γνωρίζει, εάν θα είναι μόνιμη.

«Περαστικά γρήγορα. Δυστυχώς εμένα ο Covid μου άφησε αρκετά θέματα που προσπαθώ να διαχειριστώ. Δυσκολεύομαι πολύ. Μακάρι να τα καταφέρω. Να προσέχετε εκεί έξω. Αλήθεια το λέω», έγραψε σε έναν από τις ακολούθους της, ο οποίος είπε πως νοσεί τώρα από αυτό.

Δείτε επίσης: Ποια γνωστή πολιτικός πέρασε πρόσφατα Covid-19

«Δυστυχώς δεν είμαι καλά... Ο Covid μου άφησε μια αιφνίδια βαρηκοΐα στο αριστερό μου αφτί. Δεν ξέρουμε ακόμη αν η βλάβη θα είναι μόνιμη ή αν θα καταφέρουμε με θεραπείες και αγωγές να επαναφέρουμε την ακοή μου στο 100%. Πραγματικά δυσκολεύομαι να το διαχειριστώ και χάνω την ψυχραιμία μου. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα», απάντησε σε ένα άλλο account, που τη ρώτησε, πως είναι αυτή την περίοδο και πως διαχειρίζεται την έντονη καθημερινότητα.

Μάλιστα, έδειξε φωτογραφίες κατά τις οποίες η νόσος της άφησε ένα είδος ακμής στο πρόσωπο, αλλά εξήγησε, πως το καλύπτει με μακιγιάζ. Ενώ τέλος, κατάληξε, ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που νοσεί και ήταν η πιο επίπονη από τις δυο προηγούμενες.

Εμείς της ευχόμαστε να είναι περαστικά!

Δείτε παρακάτω τα story που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Καμπούρη covid

Καμπούρη κορωνοϊός

Καμπούρη κόβιντ

Καμπούρη πόσες φορές έχει περάσει κόβιντ