Κατερίνα Καραβάτου: Η νέα φωτογραφία του ποδοσφαιριστή γιου της

Ένας κούκλος...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ 16-01-2022 Παλλάς-Συναυλία Νατάσας Θεοδωρίδου
NDP/ 16-01-2022 Παλλάς-Συναυλία Νατάσας Θεοδωρίδου

Η γνωστή παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφίες του γιου της, ο οποίος ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, είναι μία πολύ δοτική και δραστήρια μαμά, που πολύ συχνά μιλάει για τα παιδιά της και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (δείτε εδώ τι είχε γράψει για τα γενέθλια της κόρης της).

Οι φωτογραφίες του γιου της Κατερίνας Καραβάτου

Η παρουσιάστρια πολύ συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα των παιδιών της, Αέλιας και Αρίωνα, με τους ιντερνετικούς της φίλους, κάτι που έκανε και πριν από μερικές ώρες με το γιο της και ένα φίλο του. Τα δύο παιδιά είναι ντυμένα στα πράσινα με την ένδυση ποδοσφαιριστών.

Καραβάτου γιος

Δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει στο κοινό το γιο της και την αγάπη του μικρού για το συγκεκριμένο άθλημα, για το οποίο όπως φαίνεται είναι περήφανη και τον καμαρώνει. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο, που έχει δημοσιεύσει.

Τι είπε ο πρώην σύζυγος της Κατερίνας Καραβάτου, Κρατερός Κατσούλης για τη μεταξύ τους σχέση και τα παιδιά τους

Ο γνωστός ηθοποιός, Κρατερός Κατσούλης είπε αρχικά, πως «Εγώ είχα την εμπειρία, ευτυχώς θα πω τώρα που βρέθηκα από αυτή την πλευρά, ότι, επειδή οι δικοί μου γονείς είχαν χωρίσει, γνώριζα αυτή η διαδικασία. Βέβαια, το μόνο σίγουρο είναι πως σε κανένα παιδί σε αυτόν τον κόσμο δεν του αρέσει οι γονείς του να μην έχει και τους δύο γονείς μαζί, να είναι χωρισμένοι. Αυτό είναι συνθήκη».

Συνέχισε εξηγώντας, ότι «Στο επίπεδο το συναισθηματικό, αυτό που είπαμε και λάβαμε πολύ σοβαρά υπόψιν μας με την Κατερίνα, είναι να το δούμε λίγο, το κομμάτι το δικό μας δεν αφορά κανέναν, το ενήλικο, δηλαδή. Τώρα από την πλευρά των παιδιών, τι χρειάζονται; Αγάπη, σιγουριά και ασφάλεια. Αυτό λοιπόν το κομμάτι των παιδιών θα παραμείνει άθικτο». «Εμείς οι ενήλικες σε συνεννόηση μεταξύ μας, αλλά και με τα παιδιά θα έχουμε ένα πρόγραμμα, το οποίο δε θα διαταράξει αυτές τις τρεις συνθήκες», συμπλήρωσε.

«Το πρόβλημα σε όλο αυτό είναι, ότι είμαστε ο καθένας μόνος του, σαν να είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια. Όταν είναι τα παιδιά με την Κατερίνα, είναι μια οικογένεια, όταν είναι μαζί μου είμαστε μία οικογένεια. Δε βρισκόμαστε ποτέ όλοι μαζί. Η δυσκολία είναι στη διευθέτηση την πραγματική της καθημερινότητας», κατέληξε. Ενώ τέλος, είπε, πως και η δουλειά του πλέον καθορίζεται από τα θέλω και το πρόγραμμα των παιδιών του, τα οποία βλέπει σχεδόν καθημερινά.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: