«Δεν με απασχόλησε ποτέ να διαιωνίσω το DNA μου...» - Η αποκάλυψη της Βίκυς Βολιώτη για το ενδεχόμενο ενός παιδιού

«Δεν θεωρώ ότι τα παιδιά είναι συνέχειά μας»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Για τον θάνατο των γονιών της, την τηλεόραση, την υποκριτική αλλά και για τη διαχείρηση της δημοσιότητας μίλησε η Βίκυ Βολιώτη σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε το πρωί της Δευτέρας 16/10 στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για ένα δεύτερο παιδί.»

Όλα όσα αποκάλυψε η Βίκυ Βολιώτη

«Από τον θάνατο του πάτερα μου, που ήμουν σε πολύ τρυφερή ηλικία, άλλα και από το θάνατο της μητέρας μου, έβγαινα με μια τρομακτική όρεξη για ζωή, σα να μου έδειχναν τη φωτεινή πλευρά. Δεν ήταν όλα εύκολα, όμως το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η ζωή είναι ωραία.»

«Όταν ήμασταν στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου υπήρχε τρέλα, φοβερός ενθουσιασμός και ανασφάλεια. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δεν είχε καμία φοβία, ήταν έτοιμος να αρπάξει τη ζωή. Η Σμαράγδα Καρύδη εκδήλωνε το φόβο της με ένα φοβερό τσαμπουκά. Η Λήδα Ματσάγγου ήταν επίσης τσαμπουκαλού. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είχε μία φοβερή σιγουριά, άλλα και ωριμότητα στη σκέψη». ανέφερε η ηθοποιός.

«Όταν μπήκαμε εμείς στη σχολή , το επόμενο χρόνο δημιουργήθηκε η ιδιωτική τηλεόραση. Ήταν λίγο ταμπού στην αρχή, “η τηλεόραση δεν είναι για τους ηθοποιούς”. Βασανίστηκα και πέρασα δύσκολα σε αυτή τη δουλειά, σε μία παράσταση βάζεις ολόκληρη τη ζωή σου, η έκθεση αυτή είναι τρομακτική γιατί εκθέτεις τον εαυτό σου. Όταν ως ηθοποιός αποτυγχάνεις και τρως τις ήττες, είναι σα να απορρίπτεσαι εσύ και όχι απλώς η δουλειά σου. Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι άνθρωποι που με έχουν πληγώσει, δημιουργήθηκε τρομακτική απόσταση μετά από άτυχη συμβάντα. Αυτό που δεν μπορώ να συγχωρήσω είναι το ότι δεν ζητήθηκε ποτέ συγγνώμη. Είναι τρεις συγκεκριμένοι άνθρωποι και κανένας δεν είναι σκηνοθέτης». πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην την επιθυμία της κόρης της για ένα αδερφάκι: «Η Άννα μας ζητούσε αδελφάκι, τώρα έχει σταματήσει. Η δουλειά μας είναι άστατη με τρέλα ωράρια, ωστόσο δεν το αποκλείουμε...»

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη για το νέο μέλος στην οικογένεια της Βολιώτη μετά την υιοθεσία της κόρης της

«Δεν με απασχόλησε ποτέ να διαιωνίσω το DNA μου, δεν θεωρώ ότι τα παιδιά είναι συνέχειά μας, αν και οι περισσότεροι από αυτή την ανάγκη αποκτούν παιδιά. Δεν ήμουν μία γυναίκα που ήθελε να αποκτήσει σώνει και καλά παιδί, οπότε θα ήθελα να γίνει με ένα παιδί το οποίο μπορεί να είχε ανάγκη από κάτι τέτοιο» ανέφερε σε ερώτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη και τις δηλώσεις του για τα παιδιά που θέλει να αποκτήσει.

Δείτε εδώ το βίντεο: