Ελένη Μενεγάκη: Γιατί δεν πήγε στην βάφτιση του παιδιού του συνεργάτη της, Γιώργου Τσούλη - Ο πραγματικός λόγος

Τέλος στις φήμες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Γιατί δεν πήγε στην βάφτιση του παιδιού του συνεργάτη της, Γιώργου Τσούλη - Ο πραγματικός λόγος

Είναι στο πλευρό της αρκετά χρόνια κι έχει μαγειρέψει μέχρι και για τα γενέθλιά της (δείτε εδώ τι της έφτιαξε). Το Σάββατο που μας πέρασε (14/10) ο γνωστός σεφ, Γιώργος Τσούλης, μαζί με την σύζυγό του πραγματοποιήσαν την βάφτιση του μικρού τους παιδιού, του πρώτου καρπού του έρωτά τους και όλη η ομάδα της εκπομπής Ελένη ήταν εκεί πέρα από την ίδια την Ελένη Μενεγάκη (δείτε φωτογραφίες).

Εννοείται πως αυτή η ηχηρή απουσία πολυσυζητήθηκε μεταξύ των καλεσμένων αλλά η Ελένη με μια δήλωση που έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας 16/10 στην εκπομπή της φρόντισε να σταματήσει κάθε... φήμη!

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη

«Πώς ήταν το Σαββατοκύριακο; γιατί εγώ δεν ήμουνα εδώ, έλειπα στο εξωτερικό. Είχα πάρα πολύ καιρό να λείψω και ήταν και πολύ δύσκολο να φεύγεις για ένα Σαββατοκύριακο στο εξωτερικό αλλά ξέρω ότι εξακολούθησε να είναι πρώτο θέμα συζήτησης οι παρότι ήταν οι δεύτερες», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας το ταξίδι που έκανε με την οικογένειά της το ΣΚ, ένα ταξίδι που δεν έμαθε κανείς αφού δεν προέβη σε καμία ανάρτηση στα social media.

Η αλήθεια είναι πως η Ελένη Μενεγάκη είχε να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας αρκετό καιρό κι αυτό γιατί μετά την πανδημία του κορωνοϊού είχε φοβηθεί αρκετά. Πλέον, όμως, όπως όλα δείχνουν η παρουσιάστρια άρχισε ξανά τις εξορμήσεις της και τίποτα δεν την σταματά! Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η Ελένη με τον Γιώργο διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις και μόνο κάτι τέτοιο θα την κρατούσε μακριά από το να πάει σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του!