Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Τιμωρήθηκε από το Ηρώδειο

«Χάσαμε λίγο από...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Τιμωρήθηκε από το Ηρώδειο

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκάλυψε σήμερα, Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, στην εκπομπή που παρουσιάζει με το Θανάση Αναγνωστόπουλο, "Στούντιο 4 " και προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, πως πρόσφατα πήγε στο Ηρώδειο και της επέβαλαν τιμωρία.

Η τιμωρία της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στο Ηρώδειο πώς και γιατί

Η γνωστή παρουσιάστρια διηγήθηκε, πως πρόσφατα επισκέφθηκε το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, για να παρακολουθήσει τη συναυλία της Αλέκας Κανελλίδου, όμως την έβαλαν τιμωρία, επειδή καθυστέρησε να πάει.

Αναλυτικότερα, «Αργήσαμε με τον Θάνο να πάμε στο Ηρώδειο μας βάλανε, αλλά μας βάλανε τιμωρία. Αργήσαμε γιατί δεν βρίσκαμε να παρκάρουμε. Να φύγω μισή ώρα νωρίτερα; Μήπως να αλλάξω πόλη; ήμασταν στην ώρα μας, αλλά κάναμε γύρους. Δε βρίσκαμε να παρκάρουμε», είπε η δημοσιογράφος, ενώ παράλληλα άκουγε τα επικριτικά σχόλια του συμπαρουσιαστή της.

Δείτε επίσης:''Λύγισε'' η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4 - Η αποκάλυψη του τελευταίου συντρόφου της Μαίρης Χρονοπούλου

Εκείνος δήλωσε, πως σε τέτοιες περιπτώσεις, όπου γνωρίζει, ότι δε θα βρει εύκολα πάρκινγκ, παίρνει συνήθως ταξί. Η δημοσιογράφος συνέχισε εξηγώντας, ότι «Και αργήσαμε και μας βάλανε τιμωρία. Μας βάλανε ψηλά». «Μας βάλανε πάνω πάνω, πάρα πολύ ωραία περάσαμε και τραγουδήσαμε. Αλλά χάσαμε λίγο την εισαγωγή», κατέληξε.

Χωρίς την Νάνσυ Ζαμπέτογλου ξεκίνησε το Στούντιο 4

Χωρίς την παρουσιάστρια ξεκίνησε στις 10/10 η εκπομπή Στούντιο 4 με τον συμπαρουσιαστή της να καθησυχάζει τους τηλεθεατές, εξηγώντας τον λόγο της απουσίας της.

«Ήρθαμε, λοιπόν, και επαναλαμβάνω πόσο δύσκολο είναι να είσαι μόνος. Όχι μόνο στην εκπομπή αλλά και τη ζωή. Είμαι τυχερός που δεν είμαι μόνος.» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Για λίγα λεπτά θα ξεκινήσω εγώ με την παρέα των φίλων βέβαια. Και περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή την Νάνσυ που μια μικροατυχία την κράτησε μακριά από την έναρξη. Αυτά είναι τα social media που μπορούμε να έχουμε επαφή.»

«Μη ρωτάτε που είναι η Νάνσυ, έρχεται. Μικρά προσωπικά προβληματάκια» είπε.

Δείτε το βίντεο: