Θρήνος για γνωστό δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Η σπαρακτική ανάρτηση για το "αντίο"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θρήνος για γνωστό δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Θρήνος σκορπίστηκε τη Δευτέρα 16/10 για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, Βασίλη Χιώτη, καθώς, όπως ανακοίνωσε με μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, η αγαπημένη του μητέρα έφυγε από τη ζωή νωρίς το απόγευμα. Στη φωτογραφία απεικονίζεται το χέρι του ενωμένο με το δικό της, στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες, με τον ίδιο να έχει αφήσει για λίγο τα καθήκοντά του στον ραδιοφωνικό σταθμό του καναλιού, ώστε να βρίσκεται κοντά της μετά την ενημέρωση για την επιδείνωση της υγείας της.

Αμέσως φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι και γνωστοί, έσπευσαν να τον συλλυπηθούν για την απώλειά του, με τον δημοσιογράφο να αποχαιρετά τη γυναίκα που τον έφερε στη ζωή και τον μεγάλωσε, με μερικούς στίχους στην ίδια ανάρτηση.

Το "αντίο" του Βασίλη Χιώτη για τον θάνατο της μητέρας του

«Ἥσυχα καὶ σιγαλὰ
μᾶς γέμιζες τὸ σπίτι,
γλύκα τοῦ κεχριμπαριοῦ
καὶ χάρη τοῦ μαγνήτη.

κύτταξε καὶ γέλασε
τῆς νύχτας τὸ σουλτάνο,
γλίστρησε σιγὰ - κρυφὰ
καὶ πέταξ᾿ ἐδῶ πάνω», σημείωσε.

Ο ντόρος που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του δημοσιογράφου

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασίλης Χιώτης τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο προσκήνιο εξαιτίας μίας αιχμηρής δήλωσης που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη, μέσα από την εκπομπή "Μια του Νότη, δυο του Χιώτη".

Όταν η συζήτηση τους έφτασε στο γεγονός πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στην Καλαμάτα (Δείτε πόσο καιρό θα κάτσει στον στρατό), ο κ. Χιώτης μίλησε για "τα σύκα της Καλαμάτας".

«Βγάζουν καλά σύκα στην Καλαμάτα», ανέφερε χαρακτηριστικά γελώντας με τον Νότη Παπαδόπουλο να του λέει «Βασίλη έλα μαζέψου».

Σε χρόνο μηδέν, δέχτηκε σφοδρές αντιδράσεις για την δήλωση αυτή, με αποτέλεσμα με ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο twitter να θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μιλώντας για "φάουλ".

«Επειδή βλέπω οτι μου επιτίθενται ορισμένοι για ένα σχόλιο που έκανα και που ομολογώ οτι ήταν απερίσκεπτο, αποσαφηνίζω:
Τιμώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και καμιά πρόθεση δεν είχα τον προσβάλλω. Σιχαίνομαι κάθε ομοφοβικό σχόλιο κι όσους τα κάνουν. Έκανα φάουλ...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το Πρωινό του ΑΝΤ1, παρουσιάζοντας όλο το ρεπορτάζ, ανέφερε πως η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, επικοινώνησε με το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, καταδικάζει το σχόλιο του Βασίλη Χιώτη, ωστόσο, δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του.