Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αποκάλυψη στις τηλεοπτικές κάμερες για την προσωπική της ζωή μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα

«Θέλω να δώσω ένα τέλος σε αυτό»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αποκάλυψη στις τηλεοπτικές κάμερες για την προσωπική της ζωή μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα

Η κάμερα του Happy Day τσάκωσε το βράδυ της Δευτέρας 17/10, στο Fashion Tv event την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία, όπως πάντα, ήταν πολύ θετική στο να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση, ακόμα και για τον πρώην της, Στάθη Σχίζα.

Η γνωστή επιχειρηματίας προέβη σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή αλλά και για την σχέση της σήμερα με τον πρώην της.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Καλώς να έρθει όποτε θέλει να έρθει ένας νέος έρωτας! Είμαι μόνη μου! Ενοχλήθηκα που είπαν ότι τα ξαναβρήκα με τον Στάθη, θέλω να δώσω ένα τέλος σε αυτό. Δεν είμαστε φίλοι ούτε μπορούμε να είμαστε φίλοι αλλά οι σχέσεις μας είναι καλές. Δεν έχω κάτσει να σκεφτώ αν θα πάω στο opening του μαγαζιού του αλλά όλα είναι πιθανά σε αυτή την ζωή»

Το νέο της σπίτι στο Κολωνάκι

Μέσα από τον λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram η ίδια η Αλεξάνδρα μας είχε δείξει από την πρώτη στιγμή το νέο και εντυπωσιακό διαμέρισμα, που μετακόμισε σε πολύ κεντρικό σημείο της Αθήνας (δείτε εδώ μέχρι, που μπορεί να κυμαίνεται το κόστος του ενοικίου).

Πριν από λίγες ημέρες, η Παναγιώταρου έκανε μέσω insta stories home tour με το εσωτερικό του διαμερίσματός της - τώρα που έχουν μπει τα περισσότερα έπιπλα - με αυτό να εντυπωσιάζει. Vintage έπιπλα, μεγάλα κάδρα, χρυσοί καθρέφτες και δίσκοι, μαρμάρινα τραπέζια είναι μερικά από τα στοιχεία, που περιλαμβάνει το διαμέρισμα, καθώς και ένα πικάπ, που πήρε από το προηγούμενο της σπίτι.