«Πήγα στο κάστινγκ προετοιμασμένη για τη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών...» - Πως πήρε η Καλλιόπη Χάσκα το ρόλο της στη Μάγισσα

«Ήρθα στην Ελλάδα και δεν με ήξερε κανείς»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Πήγα στο κάστινγκ προετοιμασμένη για τη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών...» - Πως πήρε η Καλλιόπη Χάσκα το ρόλο της στη Μάγισσα

Για την ενασχόληση της με την υποκριτική, τις σπουδές της αλλά και τον ρόλο της στη Μάγισσα, μίλησε η Καλλιόπη Χάσκα, η οποία βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16/10, καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο κανάλι του ΑΝΤ1, The 2night Show.

Έτσι πήρε η Καλλιόπη Χάσκα τον ρόλο της στη Μάγισσα

Η νεαρή ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε την περίεργη αλλά και αστεία ιστορία της, για το πως κατάφερε να πάρει τον ρόλο της Μεταξίας, στην πετυχημένη σειρά του ANT1. (δείτε εδώ τις εξελίξεις της εβδομάδας)

«Ήρθα στην Ελλάδα και δεν με ήξερε κανείς και είπα θα στείλω email σε όλους τους casting directors και τη Μιράντα Ρωσταντή. Με πήρε τηλέφωνο την επόμενη ημέρα. Είχα στο μυαλό μου ότι με κάλεσαν για το κάστινγκ της σειράς Ο παράδεισος των κυριών. Ήθελα να είμαι προετοιμασμένη. Έψαξα και τον σκηνοθέτη.»

«Πήγα στο κάστινγκ προετοιμασμένη για τη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, μου σύστησαν τον Λευτέρη Χαρίτο. Δεν είδα ιδέα ποιος ήταν γιατί έλειπα εκτός Ελλάδας τον καιρό τον Μελισσών. Θεώρησα πως θα είναι βοηθός σκηνοθέτη για τον Παράσειο των κυριών.

«Μιλούσαμε μισή ώρα και μου είπε ότι θα με ξαναφωνάξει. Τον ρώτησα αν θα ακολουθήσουν το ιταλικό φορμάτ του “Παράδεισου” και έβαλε τα γέλια. Μου είπε είσαι εδώ για τη “Μάγισσα”. Ευτυχώς είχε χιούμορ ο Λευτέρης. Βγήκα έξω και έψαχνα στο κινητό μου να δω ποιος είναι ο Λευτέρης Χαρίτος.» εξομολογήθηκε η Καλλιόπη Χάσκα.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 17/10 στη σειρά Μάγισσα

Η πρόταση του Μιχαήλ να σταματήσει ο Σπήλιος το κούρσεμα, προκαλεί την οργή της οικογένειας Γερακάρη: «Τι λες μωρέ συμπέθερε! Πας να μου τη φέρεις πίσω από την πλάτη; Αυτό που λες δεν πρόκειται να γίνει, πάρε πίσω την κουβέντα σου», του φωνάζει, αλλά ο Μιχαήλ επιμένει: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω, η πρότασή μου ισχύει». Ο Σπήλιος τον προειδοποιεί: «Θα το μετανιώσεις αυτό συμπέθερε», τον απειλεί και οι δύο πατριάρχες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα. «Αρχίζουμε νέο πόλεμο», λέει ο Μιχαήλ στον Κανέλλο, ο οποίος του λέει: «Επρεπε να το περιμένεις ότι θα αντιδράσει έτσι, πάρ’ το πίσω γιατί θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα», αλλά εκείνος μένει αμετάπειστος στα σχέδιά του και ξεκινά ταξίδι στην Αρεόπολη, για να μιλήσει στους υπόλοιπους καπεταναίους.

Οταν όμως φτάνει εκεί, δεν έχει την υποδοχή που περίμενε καθώς κάποιος έχει προλάβει να του χαλάσει τα σχέδια. Μάλιστα στο συμβούλιο των καπεταναίων ο Μιχαήλ θα υποστεί μεγάλη ήττα και οι σχέσεις Λασκαραίων και Γερακάρηδων θα βρεθούν γι’ άλλη μια φορά στην κόψη.