Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του Shopping Star - Η αντίδρασή της με συνεργάτη της

Το... τρομακτικό βίντεο

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του Shopping Star - Η αντίδρασή της με συνεργάτη της

Πριν από μερικές ώρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, όπου την τρομάζει ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ή αλλιώς η φωνή του "Shopping Star", κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Τι έγινε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα γυρίσματα του "Shopping Star" και ποια ήταν η αντίδρασή της

Η νέα παρουσιάστρια του παιχνιδιού μόδας, που πήρε τη σκυτάλη μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, το οποίο προβάλλεται στη μεσημεριανή ζώνη από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του STAR (δείτε εδώ τα νούμερα της χθεσινής τηλεθέασης του επεισοδίου), έκανε μία δημοσίευση με ένα βίντεο στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου ο συνεργάτης της την τρομάζει.

Στο βίντεο παρακολουθούμε τη φωνή του παιχνιδιού να πηγαίνει πίσω από την πλάτη του γνωστού μοντέλου, χωρίς εκείνη να τον έχει αντιληφθεί, και μόλις του απευθύνεται, της λέει στο αφτί, πως η παίκτρια έχει 3 λεπτά και 38 δεύτερα. Εκείνη τρομάζει και ουρλιάζει. Ενώ μόλις συνειδητοποιεί τη φάρσα κοιτάει την κάμερα με σταυρωμένα χέρια και ένα παράπονο, αλλά συνάμα με μία ανακούφιση και ένα χαμόγελο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Οι πρώτες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το "Shopping Star"

«Δεν θα κάνουμε δηλώσεις του ποδαριού. Θα τα πούμε από κοντά. Παρεξηγούνται αυτά που λέμε, δημιουργούνται ξαφνικά κάποιοι τσακωμοί. Είναι πολύ έντονο το σκηνικό φέτος, γενικά μαλώνετε πάρα πολύ. Θέλω να μείνω έξω από όλο αυτό, δεν θέλω καμία σχέση. Είμαι χαρούμενη, περνάω τέλεια στη δουλειά μου, κάνω το καλύτερο που μπορώ και θέλω το καλύτερο για όλους. Παίρνουν δηλώσεις, κόβουν λέξεις και τι θα κάνει μπαμ, μετά το συζητάνε στα πάνελ, ο καθένας βγάζει το δικό του συμπέρασμα, το οποίο δεν έχει ποτέ σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είμαι στενοχωρημένη, είμαι φοβισμένη. Είναι πολύ απότομα όλα, είναι άγριο το σκηνικό. Θέλω να μείνω εκτός, είμαι μία χαρά»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, ωστόσο, στην εκπομπή "Έλα να δεις" στο κανάλι OMEGA της Κύπρου, είχε αναφέρει για την Βίκυ Καγιά: «Δεν με πειράζει, φυσικά και θα συγκριθώ με τη Βίκυ Καγιά. Μια εκπομπή μετά από 7 χρόνια, πολύ πετυχημένη, με μία γυναίκα που την έκανε καταπληκτικά, που ο κόσμος το αγάπησε, το λάτρεψε, φυσικά και θα συγκριθώ. Ανήκουμε και στον ίδιο χώρο, έχουμε έρθει από το ίδιο πρόγραμμα, γιατί εγώ ήμουν στο GNTM, έτσι ξεκίνησα, είναι απόλυτα φυσιολογικό».

Και κατέληξε: «Δεν έχω λάβει μήνυμα από τη Βίκυ Καγιά μετά την πρεμιέρα του Shopping Star, αλλά μπορεί να περιμένει να το δει λίγο παραπάνω. Μπορεί και να μη στείλει, απλά λέμε».