Νικολέττα Καρρά: Το δημόσιο μήνυμα μετά την ήττα της παράταξής της στις εκλογές

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή ηθοποιός, την οποία πέρυσι είδαμε να πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha "Αυτή η νύχτα μένει", Νικολέττα Καρρά έθεσε φέτος υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη. Όμως, μετά την ήττα του ως υποψήφιος δήμαρχος, εκείνη δεν κατάφερε να εκλεγεί (δείτε εδώ ποιοι άλλοι έμειναν εκτός) και για αυτό προέβη σε ένα δημόσιο μήνυμα μέσω ενός story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τι έγραψε η Νικολέττα Καρρά μετά την ήττα της παράταξής της

Η ηθοποιός ήθελε να ευχαριστήσει και δημόσια τον υποψήφιο δήμαρχο, ο οποίος την επέλεξε να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιό του, αλλά και όσους τη στήριξαν. Επίσης, μίλησε για την πρότερη εμπειρία της στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και συγχάρηκε το νέο δήμαρχο Αθηνών, Χάρη Δούκα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Μπακογιάννη που μου έκανε πρόταση, μπήκα στη διαδικασία της υποψηφιότητας και βίωσα όλη αυτή την προεκλογική εμπειρία. Ανακάλυψα μια άλλη πλευρά μου που δεν γνώριζα ούτε εγώ η ίδια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με εμπιστεύτηκαν. Είχα εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο κι αυτό για μένα ήταν συγκινητικό αλλά και τεράστια επιτυχία... ενώ ήμουν πρώτη φορά υποψήφια είχα εκλεγεί ανάμεσα σε 108 άξιους συνυποψήφιους...! Συγχαρητήρια στο νεοεκλεγέντα δήμαρχο, εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία».

Δείτε παρακάτω το μήνυμά της:

Νικολέττα Καρρά εκλογές

Οι πρώτες δηλώσεις του πρώην δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη

«Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον εκλεγμένο δήμαρχο, τον κύριο Δούκα και του έδωσα τα θερμά μου συγχαρητήρια. Τον ευχαρίστησα για τον πολύ καλό, πολύ σωστό προεκλογικό μας αγώνα και ασφαλώς να τον διαβεβαιώσω, πως και η ομάδα του και εγώ είμαστε εδώ, για να τον βοηθήσουμε σε αυτή τη μετάβαση», είπε αρχικά ο τέως δήμαρχος.

«Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες μας βοήθησαν σε αυτόν τον αγώνα. Η ευθύνη του αποτελέσματος βαρύνει μόνο εμένα», κατέληξε.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες δηλώσεις του τέως δημάρχου: