«Μόλις βγήκα από τη Φαίη, είμαι λίγο ταραγμένος! Με έχει...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη για την παρεξήγηση με την Σκορδά

«Όλοι έχουν την άποψή τους, δε μπορώ να έχω τη δική μου;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μόλις βγήκα από τη Φαίη, είμαι λίγο ταραγμένος! Με έχει...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη για την παρεξήγηση με την Σκορδά

Ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν παρέμεινε για πολύ στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου και στο I am a Celebrity get me out of here με τον ηθοποιό να παρευρίσκεται πρώτα στο πλατό της Φαίης Σκορδά την Δευτέρα (16/10).

Από την τηλεοπτική αυτή συνύπαρξη του ηθοποιού με την παρουσιάστρια δε μπορούμε να πούμε, πως υπήρξε η καλύτερη δυνατή έκβαση, καθώς τα σχόλια και οι απόψεις του Γαρδέλη έφεραν σε φανερά δύσκολη θέση τη Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ τι συνέβη).

Στη συνέχεια και μετά το σάλο, που προκάλεσε ο Σταμάτης Γαρδέλης αναφορικά με την σεξουαλική προτίμηση και την αγάπη του για τα ζώα, τον είδαμε να κάνει την Τρίτη (17/10) νέες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής ''Πρωινό Σουσου''.

Η απάντηση του Σταμάτη Γαρδέλη για την παρεξήγηση του με την Φαίη Σκορδά

«Ωραία μόλις βγήκα από τη Φαίη, είμαι λίγο ταραγμένος. Αισθάνθηκα ότι μπήκα σε μία λογοκρισία της σκέψης μου, όλοι έχουν την άποψή τους, δε μπορώ να έχω τη δική μου; Δε με ενδιαφέρει η σεξουαλική ζωή, ο προσανατολισμός του καθένα. Καλημέρα σας είναι γεροντολάγνος. Τι σας νοιάζει αυτό εσάς; Είναι ομοφοβικό και άκρως ρατσιστικό από τη μεριά του. Με έχει στεναχωρήσει, που είμαστε ένα λαός, που έχουμε μπει σε ένα διχασμό», είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Οι δηλώσεις του για την έντονη σχέση του με τον Ξιαρχό

«Είμαι πολύ κουρασμένος και πολύ ενθουσιασμένος. Είμαι καλά που έκανα αυτό το ταξίδι. Ήρθα κοντά με τον Νίκο Αναδιώτη, έπαιζα με τον Τάσο Ξιαρχό, τον έλεγα Αλκιβιάδη και Καλικάντζαρο», ανέφερε αριχκά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Σχετικά με τη σχέση του με τον Τάσο, απάντησε: «Πάντα υπήρχε μία περιπαιχτική διάθεση σε όλη μας τη σχέση με τον Τάσο Ξιαρχό. Τα λέγαμε πολύ οι δυο μας και γελάγαμε. Δεν έχω τίποτα να μοιράσω με το παιδί. Ο Τάσος είναι ένας εξαιρετικός, προικισμένος που του αρέσει να προκαλεί πάρα πολύ. Του αρέσει να είναι αιρετικός».

Όσον αφορά την ατάκα του για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του, Tyle, ξεκαθάρισε: «Ομοφοβικό δεν ήταν αυτό που είπα. Ομοφοβικό είναι όταν ακούγεται οι λέξεις Κασσελάκης και Τάιλερ να σε πηγαίνει αμέσως στον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας πολιτικός άνδρας».

Για το φιλί που έδειξε η κάμερα μεταξύ του και τον Τάσο Ξιάρχο, σχολίασε: «Όχι, εκείνος φώναξε: “παιδιά, πάει να με φιλήσει”. Σιγά τώρα… Δεν τον φίλησα, τον πλησίασα πολύ κοντά».

«Στο παιχνίδι γίνεται μονομαχία επειδή παίζουν πολλά λεφτά, εγώ δεν πήγα μόνο για τα χρήματα. Θα ήθελα πολύ να δω τον Σαμαρά και να είναι η έκπληξη του παιχνιδιού», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.