«Πάρτε το μωρό σας και πηγαίντε παντού, ο κόσμος πρέπει να το σεβαστεί» - Η Ιωάννα Τούνη διδάσκει τις μαμάδες

«Είναι μωρά και μπορούν να κλάψουν και να κάνουν διάφορα απρόβλεπτα, αλλά that’s life»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@j.touni
Instagram/@j.touni

Η Ιωάννα Τούνη μετά την γέννηση του - 10μηνων πλέον - μωρού της μπορεί να μην κάνει την ζωή που έκανε αλλά σίγουρα η καθημερινότητά της δεν έχει αλλάξει σε τεράστιο βαθμό αφού και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά την γέννα του μικρού έχει οργώσει την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ τα πήγαινε έλα σε Θεσσαλονίκη - Αθήνα καλά κρατούν.

Η αλήθεια είναι πως όλοι την θαυμάζουν για το ότι έχει καταφέρει να διατηρήσει τους ίδιους ρυθμούς και μπορεί και παίρνει παντού μα παντού μαζί τον μικρό Πάρη. Γνωρίζοντας και η ίδια, λοιπόν, πόσο δύσκολο είναι για μια μαμά να το κάνει αυτό, πριν από λίγες ημέρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, από τον οποίο και μοιράζεται σχεδόν τα πάντα που συμβαίνουν στην ζωή της, θέλησε να δώσει μια συμβουλή στις μαμάδες που την ακολουθούν αλλά και σε όσες θέλουν να γίνουν ή θα γίνουν σε λίγο καιρό!

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Διαβάστε επίσης: Η προίκα του μικρού Πάρη - Τι θα κληρονομήσει ο γιος της Ιωάννας Τούνη

«Ήθελα να πω από την καρδιά μου στις μαμάδες που με ακολουθούν και μου λένε “μπράβο που βγαίνεις έξω με το παιδί”. Θέλω και εσείς να το κάνετε. Δεν θέλω καμία μαμά να νιώθει ενοχικά και να κλείνετε σπίτι για κάποιο λόγο με το παιδί της και να σκέφτεται ότι μπορεί να κλάψει και να ενοχλήσει τους τριγύρω. Είναι μωρά και μπορούν να κλάψουν και να κάνουν διάφορα απρόβλεπτα, αλλά that’s life. Ο κόσμος πρέπει να αποδεχθεί ότι έχεις ένα μωρό και να το σεβαστεί. Δεν θέλω να κλείνεστε σπίτι. Πάρτε το μωρό σας και πηγαίνετε παντού. Μπορείτε να πάτε κομμωτήριο, γυμναστήριο, μπορείτε να πάτε ταξίδια, βόλτα να πιείτε το ποτό σας, Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε και να είστε αυτή η μαμά που θέλετε. Μπορείτε. Σίγουρα», έγραψε πρόσφατα η ίδια στέλνοντας μήνυμα στις μαμάδες.

Ο λόγος που ο ''Νουνίτο'' βαφτίστηκε ''Πάρης''

Πολλοί ήταν αυτοί, που αναρωτήθηκαν, πως προέκυψε το συγκεκριμένο όνομα, με την Ιωάννα Τούνη να δίνει την απάντηση μέσω Q&A στο instagram.

Πιο αναλυτικά, το Πάρης αποτέλεσε προσωπική επιλογή της Ιωάννας και του Δημήτρη, καθώς δεν υπάρχει κάποιος παππούς ή συγγενής με το συγκεκριμένο όνομα στην οικογένειά τους.

Ιωάννα Τούνη

Πάρης - Τούνη - γιος