Βάσω Λασκαράκη: Δίπλα της στην πρεμιέρα της θεατρικής της παράστασης ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος

Πάντα μαζί, πάντα στήριγμα

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Δίπλα της στην  πρεμιέρα της θεατρικής της παράστασης ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος

Η γνωστή ηθοποιός, Βάσω Λασκαράκη επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι μετά από 9 χρόνια αποχής, και ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, ήταν εκεί για να τη στηρίξει στην πρεμιέρα της παράστασης, όπου και πρωταγωνιστεί.

Στο πλευρό της Βάσως Λασκαράκη ο Λευτέρης Σουλτάτος

Στην παράσταση “Unfriend” μαζί με τους Κατερίνα Διδασκάλου, Σόλωνα Τσούνη, Δημήτρη Κουρούμπαλη, Άρη Αντωνόπουλο και Γεωργία Μεσσαρίτη θα δούμε φέτος τη γνωστή ηθοποιό να πρωταγωνιστεί. Η παράσταση είναι μία μαύρη κωμωδία του Αντώνη Γαλέου και μουσική επιμέλεια του Σταμάτη Κραουνάκη.

Η υπόθεση της παράστασης έχει, ως εξής, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ο Πέτρος και η Ντέπι, ένα αγαπημένο «καθωσπρέπει» ζευγάρι, γνωρίζεται με την Έλσα, μια εκκεντρική διαχυτική χήρα! Συμφωνούν από ευγένεια, να παραμείνουν σε επαφή στα social media.

Δείτε επίσης: Τι δήλωσε η Βάσω Λασκαράκη για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο

Λίγους μήνες αργότερα η Έλσα τους επισκέπτεται απρόσκλητη, ανακοινώνοντάς τους ότι θα μείνει μαζί τους 1 ολόκληρη εβδομάδα! Με άλλα λόγια τους «γίνεται τσιμπούρι», φέρνοντάς τους σε δύσκολη θέση! Όταν το ζευγάρι αποφασίζει να αναζητήσει κάποια στοιχεία στο διαδίκτυο για την ανεπιθύμητη φιλοξενούμενή τους, αφού δεν ξέρουν τίποτα για αυτή, ανακαλύπτουν ότι μπορεί να είναι μια στυγνή δολοφόνος, μια serial Killer!

Μια περιστασιακή γνωριμία διακοπών, δεν είναι πλέον μόνο ένα βάρος που θέλουν να ξεφορτωθούν -και δεν ξέρουν πως- αλλά ενδεχομένως και μια θανάσιμη απειλή για τους ίδιους και τα παιδιά τους! Nα είναι οι φήμες του διαδικτύου αληθινές; Πώς θα προστατεύσουν όλα όσα αγαπάνε χωρίς να φανούν αγενείς; Μήπως όμως λογαριάζουν χωρίς... την ξενοδόχο; Μια παράσταση με συνεχείς ανατροπές και πολύ γέλιο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Ανάμεσα στα πρόσωπα που παρακολούθησαν την πρεμιέρα της παράστασης ήταν φυσικά η κόρη της πρωταγωνίστρια, Εύα, ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος, αλλά και πολλοί φίλοι της. Ήταν εκεί να την καμαρώσουν οι στενοί της φίλοι Μελέτης Ηλίας με την σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά, η Αθηνά Οικονομάκου και η Νικόλ Παναγιώτου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Λασκαράκη άντρας
Unfriend
Λασκαράκη Ηλίας Τσούνης
Λασκαράκη Σουλτάτος
Λασκαράκη Οικονομάκου