«Έφυγα από δουλειά στους δύο μήνες,..» - Η αποκάλυψη του Τάσου Τεργιάκη για την τοξική συνεργασία του

«Διαταράχθηκε η ψυχική μου υγεία»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Τα "χαρτιά" του άνοιξε το πρωί της Τρίτης 17/10, στην εκπομπή Το πρωινό στον ΑΝΤ1, ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης σχετικά με μία πολύ τοξική συνεργασία που είχε. Παραδέχτηκε μάλιστα, ότι έφυγε μέσα σε σχεδόν 3 μήνες παρά το γεγονός ότι είχε ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

Φαίνεται ότι μετά την εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη στην Ελένη Μενεγάκη για τα "κακά παιδια" της ελληνικής τηλεόρασης, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αρχίσει να μοιράζονται δημόσια τις εμπειρίες τους από κακές συνεργασίες και κακοποιητικές συμπεριφορές που βίωσαν στο εργασιακό τους περιβάλλον και κυρίως στην τηλεόραση.

Δείτε επίσης: Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Αντανακλαστικά σήκωσα το χέρι μου και του έριξα χαστούκι...» - Όσα αποκάλυψε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές

Τι αποκάλυψε ο Τάσος Τεργιάκης για την τοξική συνεργασία του

«Το έχω ζήσει δύο φορές, μία φορά σε αυτή τη δουλειά που είμαι. Γιατί κι εγώ δεν κάνω εκπτώσεις κι εγώ κοιτάω την ψυχική μου υγεία. Έφυγα από δουλειά στους δύο μήνες, ενώ είχα 2-3 χρόνια συμβόλαιο, γιατί διαταράχθηκε η ψυχική μου υγεία. Και έφυγα κι από ένα μαγαζί που επίσης είχε κερδοφορία, αλλά επειδή πάλι διαταράχθηκε η ψυχική μου υγεία. Θεωρώ ότι έτσι πρέπει να κάνεις. Πρέπει και με κόστος μεγάλο να πάρεις την απόφαση να φύγεις από αυτή την τοξικότητα. Εάν παραμείνεις εκεί, θα σε καταπιεί, θα το αποδεχτείς και μετά δεν θα μπορείς να βρεις το δίκιο σου.»

«Δεν μπορείς να καταπίνεις αυτή την τοξικότητα. Είναι κακό να μένεις και να περνάς την τοξικότητα και στους άλλους. Είναι ξεκάθαρο από ποια δουλειά έφυγα, εγώ γενικά είμαι σταθερός στις συνεργασίες μου», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

Στο τέλος, η Φωτεινή Πετρογιάννη από την πλευρά της σχολίασε το γεγονός λέγοντας: «Τον έβλεπα στους διαδρόμους που βαριανάσαινε. Ήμασταν εκεί κοντά, όχι στην ίδια εκπομπή, στον ίδιο σταθμό».

Δείτε εδώ το βίντεο: