«Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση...» - Η εξομολόγηση της Θάλειας Ματίκα για τις δυσκολίες στις εγκυμοσύνες της

«Φοβήθηκα και στεναχωρήθηκα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση...» - Η εξομολόγηση της Θάλειας Ματίκα για τις δυσκολίες στις εγκυμοσύνες της

Σε μια βαθιά εξομολόγηση προχώρησε το πρωί της Τρίτης 17/10, η Θάλεια Ματικά στην εκπομπή του Mega Πάμε Δανάη σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις δύο εγκυμοσύνες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη (δείτε εδώ φωτογραφίες από τη μονοκατοικία τους στο Χαλάνδρι) οποίος υπήρξε υποστηρικτικός σε αυτό το "ταξίδι".

Η εξομολόγηση της Θάλεια Ματίκα για τις δυσκολίες στις εγκυμοσύνες της

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα φόβο, μέχρι να μου πουν ότι πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση, γιατί οι δείκτες ήταν περίεργοι για σύνδρομο down. Όταν άκουσα τα νέα έπαθα μεγάλο σοκ. Φοβήθηκα και στεναχωρήθηκα. Είπα “γιατί σε μένα;”.» ανέφερε αρχικά.

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη παρουσίασα διαβήτη κύησης. Έκανα αυστηρή διατροφή. Έκανα και ενέσεις ινσουλίνης. Στην πιθανότητα του συνδρόμου down είμαι της άποψης να προχωρήσεις στη διακοπή της κύησης. Μπαίνει η οικογένεια όλη σε ένα Γολγοθά. Έχεις άγχος για το τι θα απογίνει αυτό το παιδί»

«Δεν συζητήσαμε και πολύ με τον Τάσο για τα θέματα της εγκυμοσύνης μου. Ήταν ο αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Έχουμε διαφορετικό χαρακτήρα. Εμένα πάντα πάει ο νους μου στα πιο μαύρα σενάρια, ο Τάσος είναι πιο αισιόδοξος».

Δείτε εδώ τι δήλωσε:

Η αποκάλυψη της Θάλειας Ματίκα για την πρόταση γάμου του Τάσου Ιορδανίδη και τους τοκετούς

«Ο Τάσος διοργάνωσε ένα πάρτι έκπληξη. Φύγαμε από το θέατρο για να πάμε για φαγητό. Εγώ όταν πεινάω έχω νεύρα. Στο δρόμο μου είπε να πάμε σπίτι γιατί ήθελε να πάει τουαλέτα. Και τσακωθήκαμε. Πριν την πρόταση τσακωθήκαμε δύο φορές. Όταν πήγα πάνω και είδα όλους τους φίλους μας, είχα συγκινηθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Και έπειτα δήλωσε: «Ήταν μέσα και στους δύο τοκετούς. Στον πρώτο επειδή έβριζα και του έλεγα "γιατί μου το έκανες αυτό", είχε πέσει κάτω και είχε βάλει τα κλάματα. Στον δεύτερο πάλι τον έβριζα, αλλά δεν τον ένοιαζε έπινε καφέ».

Όσον αφορά στα στοιχεία που έχουν πάρει ο γιος και η κόρη τους από εκείνον, εξήγησε: «Ο γιος μου έχει πάρει την υπομονή και την εμμονή του. Η κόρη μας έχει πάρει τη φωνή του και τραγουδάει ωραία».

«Έχω αισθανθεί άπειρες φορές περήφανη για τον Τάσο. Είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας», κατέληξε.