«Έχω μεγάλο έρωτα με τον...» - Όλη η αλήθεια για τη σχέση της Σοφίας Αρβανίτη με τον Μιχάλη Ρακιντζή

Για ποιο ριάλιτι δέχτηκε πρόταση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Έχω μεγάλο έρωτα με τον...» - Όλη η αλήθεια για τη σχέση της Σοφίας Αρβανίτη με τον Μιχάλη Ρακιντζή

Για τη σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή, τις επιτυχίες που έχει κάνει αλλά για το αν είχε δεχτεί ποτε πρόταση να αλλάξει τα μαλλιά της, μίλησε το πρωί της Τρίτης 17/10, η Σοφία Αρβανίτη στην εκπομπή του Mega Πάμε Δανάη. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα ότι της έγινε πρόταση για γνωστό ριάλιτι επιβίωσης όμως εκείνη αρνήθηκε.

Τι αποκάλυψε η Σοφία Αρβανίτη για τη σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή

«Μου είχαν πει να αλλάξω τα μαλλιά μου, αλλά εγώ κάνω πάντα του κεφαλιού μου». ανέφερε αρχικά η Σοφία Αρβανίτη.

«Το τραγούδι “Μη μου μιλάς για καλοκαίρια”το ήταν η μεγαλύτερη μου επιτυχία, είχα πιστέψει από την αρχή.» ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης:«Με επισκέφθηκε η Bonnie Tyler για να...» - Το άγνωστο περιστατικό της Σοφίας Αρβανίτη.

«Είχα προτάσεις για ένα καινούριο παιχνίδι που παίζει πολύ με τα ανθρώπινα όρια. Είδα το ξένο παιχνίδι και δεν μου άρεσε. Ένιωσα ότι δεν θέλω να παρω μέρος σε κάτι αντίστοιχο."

Όσο για τη σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή η τραγουδίστρια ανέφερε: «Δεν με ενοχλεί να με συνδέουν με τον Μιχάλη Ρακιντζή, το απολαμβάνω, είμαστε οικογένεια εδώ και πολλά χρόνια. Ήταν πολύ συγκινητική η πρότασή του να βρεθούμε μαζί στην σκηνή. Δεν ήταν μια ψυχρή επαγγελματική πρόταση. Με τον Μιχάλη ειμαστε φίλοι. Έχω μεγάλο έρωτα με τον Μιχάλη Ρακιντζή. Τον τίτλο που βάζω στην σχέση μας είναι ένα τραγούδι “ποτέ μου δε σου είπα δικός σου για πάντα”». κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

«Μιλάω με τον αδερφό μου που έφυγε από την ζωή»

Η Σοφία Αρβανίτη σε παλαιότερη συνέντευξη της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2 Night Show το μίλησε, μεταξύ των άλλων, για τον πολυαγαπημένο της αδερφό, ο οποίος όμως έχει φύγει εδώ και καιρό από την ζωή.

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε να μιλάει αναφέροντας: «Ακούγεται λίγο κάπως αυτό, αλλά πολλές φορές μιλάω με τον αδελφό μου που έφυγε από τη ζωή. Τον χρειάζομαι στη ζωή μου».

«Υπάρχει σε τραγούδια μου ο αδελφός μου και κυρίως σε ένα πρόσφατο που λέγεται η «Παλιοσκυλού». Υπάρχει λίγο ο αδελφός μου. Σε ένα σημείο λέει, μηχανόβιος αδελφός, ζόρικος από μικρός που καβάλαγε τα αστέρια και τάιζε τα περιστέρια».

Με αφορμή την δήλωση αυτή, ο Γρηγόρης είχε μείνει έκπληκτος αλλά και απορημένος λέγοντας της: «Σε συγκίνησα τώρα, απλά επειδή το ανέφερες» με την ίδια να απαντάει «Δεν πειράζει. Όλα είναι ωραία. Μου αρέσουν. Και που συγκινούμαι είναι οκ».