Εβελίνα Νικόλιζα: Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Έχει χάσει πάρα πολλά κιλά

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Εβελίνα Νικόλιζα: Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η γνωστή παρουσιάστρια, Εβελίνα Νικόλιζα, που την παρακολουθούμε κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται", εμφανίστηκε στην πρεμιέρα θεατρικής παράστασης πρόσφατα και η αλλαγή στο σώμα της είναι άκρως εμφανή.

Η τεράστια αλλαγή της Εβελίνας Νικόλιζα

Η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού έχει μείνει σχεδόν μισή, Η απώλεια των κιλών της είναι ξεκάθαρα μεγάλη και θεαματική. Ο φωτογραφικός φακός την "έπιασε" στο θέατρο Βεάκη οπού και παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Κάποιος να με προσέχει". Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Αντίνοος Αλμπάνης, Σωτήρης Σκάντζικας, Δημήτρης Παπαγεωργίου και είναι η πανανθρώπινη αυτή ιστορία των τριών ομήρων μιλά για τον φόβο και την ταυτότητα, διαλύει τα σύνορα των φύλων, διερευνά τις στρατηγικές επιβίωσης του ανθρώπου μέσα σε συνθήκες τρόμου και μας υπενθυμίζει πως είμαστε πιο δυνατοί όταν είμαστε ενωμένοι.

Η Εβελίνα επέλεξε ένα μίνι μαύρο φόρεμα, με μαύρο καλσόν, μαύρα μποτάκια και μαύρο μικρό τσαντάκι, και φυσικά ένα μαύρο παλτό. Φόρεσε χρυσά σκουλαρίκια και μία μαύρη κορδέλα στα μαλλιά. Μπορούμε να πούμε, πως έκανε το απόλυτο tottal black σύνολο.

Όπως θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες, μαζί και με το συνάδελφό της Παναγιώτη Ραφαηλίδη, έχει χάσει πολλά κιλά και η αλλαγή στο σώμα της είναι μεγάλη.

Εβελίνα Νικόλιζα Παναγιώτης Ραφαηλίδης

Το χυδαίο σχόλιο που είχε δεχθεί η Εβελίνα Νικόλιζα και η Μπέσσυ Αργυράκη

Η Εβελίνα Νικόλιζα θέλοντας να δείξει πόσο κακία υπάρχει στον κόσμο και άνθρωποι που δεν σκέφτονται τον συνάνθρωπο τους, στάζοντας φαρμάκι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε, πριν καιρό.

Το σχόλιο λοιπόν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρόσεξε μην φας καμιά σούπα σαν τη μάνα σου… 150 κιλά αυτή, 200 εσύ, όπως καταλαβαίνεις δεν θα υπάρχει νοσοκομείο να σας περιθά(λ)ψει».

Η ίδια θέλησε να απαντήσει δημόσια στο άτομο που έκανε το σχόλιο αυτό για να μοιραστεί και τα συναισθήματα που νιώθει κάθε φορά που δέχεται παρόμοια σχόλια.

«Πιστεύετε θα σταματήσει ποτέ να με τρομάζει αυτός ο κόσμος;», απάντησε χαρακτηριστικά.

Εβελίνα Νικόλιζα Instagram κιλά