Φαίη Σκορδά: «Πρώτη φορά αυτή η γυναίκα, αυτό το brand...» - Το σχόλιο της παρουσιάστριας για τη δήλωση της Ελένης Μενεγάκη σχετικά με την τηλεθέαση

Η αγάπη και ο θαυμασμός δεν κρύβονται

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Πρώτη φορά αυτή η γυναίκα, αυτό το brand...» - Το σχόλιο της παρουσιάστριας για τη δήλωση της Ελένης Μενεγάκη σχετικά με την τηλεθέαση

Η γνωστή παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής, Τρίτη 17 Οκτωβρίου, "Fay’s Time", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, σχολίασε μία δήλωση, που έκανε χθες, Δευτέρα 16 Οκτωβρίου η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της δικής της εκπομπής "Ελένη" στο MEGA.

Τι είπε η Φαίη Σκορδά για την Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια είπε σε πρώτη φάση, πως συμφωνεί με όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο και ένα brand, που ανεξάρτητα από τα νούμερα τηλεθέασης, δε χάνει τη δυναμική και την αξία της.

«Η Ελένη Μενεγάκη δε μιλάει σχεδόν ποτέ για τα νούμερα τηλεθέασης… Να μείνουμε λίγο στην ουσία. Βλέπουμε μια γυναίκα, που είναι αυτό το brand και για πρώτη φορά τοποθετείται για τα νούμερα τηλεθέασης, που ποτέ δεν έχει μιλήσει. Είναι σαν να κάνει μια τοποθέτηση. Την έκανε σε ένα γενικό πλαίσιο μιλώντας στο τρίτο πρόσωπο, αλλά είναι σαν να μιλά και για εκείνη.

Σου λέει, “μέσα στα 100 χρόνια που κάνω επιτυχίες και είμαι αυτή που είμαι, θα κριθώ για μια χρονιά αν είμαι 2η, 3η, 4η; Και θα κριθώ από ποιον; Από τα site; Από την πίεση που όλοι θέλουν να λένε για μένα;”

Μα και όταν ήταν πρώτη και έκανε επιτυχίες, και έκανε 50%, πάλι τα ίδια λέγανε οι ίδιοι. Εν τέλει η σταθερά ποια είναι; Εγώ – είναι δικό μου σχόλιο αυτό – αν ήθελα να δώσω μια συνέντευξη και να μιλήσω, που θα αισθανθώ ασφάλεια, ότι έχει μία αξιοπρέπεια και ένα κύρος να τα πω, κι ας κάνει και 1%; Στην Ελένη Μενεγάκη. Μπορεί να της το πάρει κάποιος αυτό; Όχι. Αν είχα ένα προϊόν, ποιος θα ήθελα να μου το διαφημίσει; Η Ελένη Μενεγάκη. Και το λέω εγώ που είμαι παρουσιάστρια.

Το λέω, γιατί βλέπω πολύ κομπλεξισμό τώρα τελευταία. Και αισθάνομαι, όπως και τη μέρα που αποφάσισε η Ελένη να σταματήσει, να πω τα ίδια πράγματα… Αυτή η κουβέντα, μπορεί να είναι εσωτερικής κατανάλωσης στον δικό μας χώρο, αλλά δεν είναι εσωστρεφής, αφορά σε άτομα που απασχολούν της gossip εκπομπές όλα τα χρόνια. Τα περιοδικά ποιος τα απασχολούσε τόσα χρόνια; Η Μενεγάκη. Τις εκπομπές τηλεοπτικού ρεπορτάζ; Η Μενεγάκη… Άρα, καμία εσωστρέφεια όταν μιλάει αυτό το πρόσωπο. Αυτή είναι η αλήθεια» δήλωσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Η Μενεγάκη είναι ένα brand, πουλάει, δε χάνει την αξία της, είναι ένα τρόπαιο», κατέληξε και το υπόλοιπο πάνελ της εκπομπής.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: