Πέθανε ο Αίας Μανθόπουλος - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Η επιθυμία της οικογένειάς του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Μία δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 17/10 μέσα από την εκπομπή του ALPHA, T-Live. Σύμφωνα με την Τατιάνα Στεφανίδου και το ρεπορτάζ δημοσιογράφου του καναλιού, λίγες ημέρες μετά την τελετή αποχαιρετισμού της Μαίρης Χρονοπούλου (δείτε εδώ το επεισόδιο που σημειώθηκε), ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος κρίθηκε εγκεφαλικά νεκρός.

Ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες υπέστη βαρύ εγκεφαλικό και από την προηγούμενη Δευτέρα 9/10 βρισκόταν στο νοσοκομείο, με αρκετά προβλήματα υγείας να υπάρχουν ήδη στο ιστορικό του. Λίγο αργότερα, όμως, εκδόθηκε και επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο, η οποία αναφέρει πως δυστυχώς ο Αίας Μανθόπουλος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο του Αία Μανθόπουλου

«Σήμερα 17/10/2023 και ώρα 10 π.μ. κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία, ο Αίας – Γεώργιος Μανθόπουλος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ. Η οικογένειά του αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση.

Ο ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του στους Δύο Ξένους, ενώ η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες του σίριαλ "Κόκκινο Ποτάμι". Για πολλά χρόνια, βέβαια, επέλεξε να μείνει εκτός τηλεόρασης.