«Είσαι κακοπροαιρετούλης» - Το ρούχο της Ελένης Μενεγάκη προκάλεσε αναταραχή στο πλατό του MEGA με τα "καρφιά" να πέφτουν ένα ένα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τα έβαλε με την παρουσιάστρια και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είσαι κακοπροαιρετούλης» - Το ρούχο της Ελένης Μενεγάκη προκάλεσε αναταραχή στο πλατό του MEGA με τα

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε στον αέρα σήμερα, Τρίτη 17/10, φορώντας ένα μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι και ένα γκρι γιλέκο από πάνω, ταιριάζοντας απόλυτα με την συνάδελφό της, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, που φορούσε επίσης γκρι (δείτε εδώ το ατύχημα στο παρά τσακ που είχε στο MEGA πριν από λίγες ημέρες με το φόρεμά της).

Η άλλη μεριά του πλατό, όμως, φορούσε πράσινα και αυτό έδωσε την αφορμή, μέσα στην πλάκα, να ακουστούν κάποια "καρφιά" μεταξύ των δύο γυναικών και του Δημήτρη Ουγγαρέζου (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμα για τη σχέση και τη συνεργασία τους).

Το ρούχο της Ελένης Μενεγάκη που προκάλεσε αντιδράσεις και "καρφιά" στον αέρα του MEGA

«Βλέπω τους συναδέρφους στα πράσινα και εμείς Ελένη στα γκρι χωρίς να συνεννοηθούμε», είπε αρχικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά: «δεν συνεννοούμαστε, μπαίνουμε μέσα κατευθείαν ο καθένας όπως θέλει να ντυθεί».

Και τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πέταξε τις σπόντες του: «Ελιάνα, αν αυτό το επίπεδο καλοπιάσματος παρουσιάστριας έχει φτάσει σε αυτά τα επίπεδα, έχεις μάθει τι έχει φορέσει και φοράς το ίδιο χρώμα... θα πρέπει να το μάθουμε τώρα», με την ίδια να επισημαίνει: «Έχω βάλει τα τσιράκια μου! Είσαι κακοπροαιρετούλης».

Και τότε η παρουσιάστρια δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας πως διαλέγει τα ρούχα της πριν βγει στον αέρα κάθε φορά: «Δεν μπορείς να με πιάσεις στο ντύσιμο ποτέ, γιατί θυμήθηκα και τους είπα "παιδιά βγάλτε μου να βάλω ένα φόρεμα σήμερα" και στο παρά πέντε λέω ας βάλω αυτό. Γκρι εγώ; Και λέω ναι εγώ γκρι! Δεν γίνεται να συντονιστείτε προγραμματισμένα μαζί μου. Το κοιτάζω μου πάει, το φοράω, δεν με νοιάζει».

Και η Χρυσικοπούλου, τόνισε ξανά στον Ουγγαρέζο: «Μην πω εγώ πόσο της πάει και με κατηγορήσεις πάλι».

Ουγγαρέζος Χρυσικοπουλου Μενεγάκη