«Ποιος λοιπόν εμένα μου υπογράφει ότι ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι...» - Ξέσπασε ο Αρναούτογλου για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Μου λένε πολλές φορές "έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν αν το παιδί σου γινόταν..." Τα ‘χω σκεφτεί όλα και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ποιος λοιπόν εμένα μου υπογράφει ότι ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι...» - Ξέσπασε ο Αρναούτογλου για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Με αφορμή την συζήτηση που είχε με τον καλεσμένο του, Κώστα Φαλελάκη στο πλατό της εκπομπής The 2night show, σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε τη δική του τοποθέτηση.

Το συγκεκριμένο ζήτημα έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα και όλα ξεκίνησαν όταν ο Στέφανος Κασσελάκης εξομολογήθηκε πως θέλει να αποκτήσει με τον σύντροφο του Tyler δυο παιδιά και συγκεκριμένα θέλει 2 αγόρια - δείτε την συνέντευξη του.

Η τοποθέτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Μου λένε πολλές φορές "έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν αν το παιδί σου γινόταν... "Τα ‘χω σκεφτεί όλα και για το παιδί μου, που είμαι μπαμπάς, και για όλα. Τα σκέφτηκα, πέρασαν όλα από το μυαλό μου. Στην αρχή ταλαιπωρήθηκα, έλεγα "δεν θα μου άρεσε" και τελικά πήρα μία τελειωτική απόφαση», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Και συνέχισε ξεσπώντας για το μεγάλωμα παιδιών από ετερόφυλα και ομόφυλα ζευγάρια: «Είδαμε ότι η ιστορία με τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που μεγαλώνουν παιδιά, ένα τεράστιο ποσοστό είναι δυστυχισμένα και κατεστραμμένα. Άρα, λοιπόν, κανείς δεν μου λέει ότι τα ετεροφυλόφιλα που μεγαλώνουν παιδιά, βγαίνουν ευτυχισμένα. Ποιος λοιπόν εμένα μου υπογράφει ότι ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι μεγαλώνει ένα ευτυχισμένο παιδί; Αν μου το γράψετε και μου βάλετε την υπογραφή σας, εγώ θα τα πάρω όλα πίσω. Λοιπόν, κανένας. Οπότε εγώ τι θέλω να βλέπω, Κώστα μου; Ευτυχισμένα παιδιά και ανθρώπους υγιείς σωματικά και ψυχικά να μεγαλώνουν ένα παιδί. Όλα τα άλλα…».

«Το παιδί που μεγαλώσει μέσα εκεί, το προετοιμάζει η ίδια η οικογένεια. Μια ανιψιές από την οικογένεια του Μηνά έχει ένα κοριτσάκι και κάποια στιγμή άκουσε από συμμαθητές του για το θέμα της ομοφυλοφιλίας. Είναι 8 χρονών. Και ρώτησε τη μητέρα του και εκείνη του εξήγησε πολύ ήρεμα ότι όπως είμαστε ζευγάρι εγώ κι ο μπαμπάς σου, υπάρχουν και άλλα ζευγάρια, μπορεί ένα κορίτσι με ένα κορίτσι ή ένα αγόρι με ένα άλλο αγόρι. Τον Μηνά δεν τον γνώρισε γιατί γεννήθηκε όταν πέθανε, ήταν μηνών. Το άκουσε προσεκτικά και της λέει "ο θείος Κώστας με τον θείο Μηνά ήταν έτσι;". Αυτό το κορίτσι έχει γνωρίσει τον σύντροφό μου τώρα, και κάθε φορά που είναι να βρεθούμε λέει θα έρθει και ο... Άρα ποιο είναι το θέμα;», εξομολογήθηκε από πλευράς του ο Κώστας Φαλελάκης.