Η κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη έγινε 13 - Έκλεψαν τα βλέμματα με τα disco σύνολά τους στο πάρτι γενεθλίων της

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η γενέθλια μέρα της ακριβοδίκαιης Ζυγίνας της, είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στην ζωή της Ζήνας Κουτσελίνη. Ήταν πριν από 13 χρόνια όταν κράτησε στην αγκαλιά της αυτό το πλασματάκι που της έδωσε να γευτεί τις μοναδικές στιγμές τής μητρότητας.

Η δεσποινίς (πλέον) Έμμα Παπασταθοπούλου στις 12/10 είχε τα γενέθλιά της και η μαμά της, σε έντονο κλίμα συγκίνησης, συναισθηματικά φορτισμένο της εκπομπής της “Αλήθειες με την Ζήνα” στο STAR και με δάκρυα στα μάτια, μίλησε για το μοναχοπαίδι της αλλά και για τις δυσκολίες που πέρασε η ίδια για να το αποκτήσει, ενώ την επόμενη μέρα, Παρασκευή 13/10 διοργάνωσε για εκείνη και για τους φίλους της, το πιο όμορφο πάρτι στο “Κτήμα 28” στην περιοχή Αφίδνες, με προσκεκλημένο φυσικά και το YOU που απαθανάτισε τις μοναδικές αυτές στιγμές χαράς μιας υπέροχης οικογένειας.

Χρόνια πολλά Έμμα!

Η κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη έγινε 13 - Έκλεψαν τα βλέμματα με τα disco σύνολά τους στο πάρτι γενεθλίων της

“Dancin queen young & sweet only 13” έλεγε η τούρτα υπερπαραγωγή φτιαγμένη από κρέμα σαντιγύ και σοκολάτα με πολλά ζαχαρωτά, με κεντρικό θέμα disco party που είχε δυο βασίλισσες που πρωτοστατούσαν στον χορό, την εορτάζουσα Έμμα και την Ζήνα φυσικά (δείτε εδώ παιδικές φωτογραφίες της παρουσιάστριας, η Έμμα τελικά της μοιάζει πολύ!). Με total outfit λαμπερό, μαμά και κόρη αποδείχτηκαν για άλλη μια φορά άψογες οικοδέσποινες, αφού περιποιήθηκαν τους καλεσμένους τους και διασκέδασαν μαζί τους κάνοντας την βραδιά τους αξέχαστη...

Τούρτα Ζήνας Κουτσελίνη

Περήφανος μπαμπάς φυσικά και ο Αντώνης Παπασταθόπουλος που καμάρωνε για το πανέμορφο κοριτσάκι του που μεγάλωσε και τον έφτασε σχεδόν στο ύψος... Μέσα λοιπόν σε αυτή την γιορτινή ατμόσφαιρα φίλοι και γνωστοί είπαν το happy birthday, ενώ στην συνέχεια τα πυροτεχνήματα που έσκισαν τον ουρανό καλωσόρισαν μια νέα αρχή και εποχή στην ζωή του κοριτσιού.

Γενέθλια κόρης Ζήνα Κουτσελίνη

Η συγκινητική αποκάλυψη για το μωρό της

Αναμφισβήτητα η Έμμα είναι η μεγάλη της αδυναμία που έδωσε άλλο νόημα στην ζωή της. Ζει μαζί της την κάθε στιγμή και δίπλα της γίνεται και εκείνη παιδί, καμαρώνει και φυσικά δεν την αφήνει λεπτό από τα μάτια της. Η Έμμα ξέρει τα στούντιο και τα πλατό σχεδόν από γεννησιμιού της, αφού η μαμά της δεν την αποχωριζόταν στιγμή, αν και ειδικά τους πρώτους μήνες μετά την γέννα και χωρίς δεύτερη σκέψη, έβαλε για χάρη της την καριέρα της σε δεύτερη μοίρα.

Μάλιστα ακόμα και σήμερα, κάθε φορά που φέρνει στο μυαλό της εκείνες τις στιγμές μεγάλης αγωνίας και προσμονής για την κόρη της λέει: «Αργήσαμε να την κρατήσουμε, γιατί μπήκε αμέσως στην εντατική, καθώς γεννήθηκε πρόωρα!!! Εγώ είδα μόνο τα ποδαράκια της εκείνο το βράδυ που γέννησα, με επισκληρίδιο. Την άλλη μέρα από τους πόνους δεν κατάφερα να τη δω. Είναι γνωστό πως τα δύο πρώτα 24ωρα είναι πολύ δύσκολα. Κανείς δεν σου λέει για την κατάσταση. Εσύ απλά περιμένεις και αγωνιάς! Την είδε ο μπαμπάς της, την πρώτη μέρα στο επισκεπτήριο των 12:00 και ήρθε κλαμένος. Δεν άντεξε!!!Ήταν τοσοδούλα και καλωδιωμένη παντού. Γεννήθηκε 1.750 γραμμάρια! Τη βλέπαμε να μεγαλώνει και ζούσαμε την κάθε στιγμή μαζί της. Ο μπαμπάς της πήγαινε και στα δύο επισκεπτήρια. Εγώ στο ένα, γιατί έπρεπε να βγάζω το γάλα με το θήλαστρο! Την πήραμε στην αγκαλιά μας 15 μέρες μετά... τότε άρχισα να την ταΐζω με το μπιμπερό... Μοναδικές στιγμές!!!»

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί