«Μέχρι στιγμής έχω κάνει 20 με 30 ταινίες! Τις γυρίζουμε...» - Ο Φίλιππος Αρβανίτης μίλησε για τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου

«Η οικογένειά μου δεν έχει την οποιαδήποτε επιρροή στη ζωή μου από την στιγμή που με μεγάλωσαν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μέχρι στιγμής έχω κάνει 20 με 30 ταινίες! Τις γυρίζουμε...» - Ο Φίλιππος Αρβανίτης μίλησε για τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου

Τον Φίλιππο Αρβανίτη τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι αγάπης Power of love που έπαιζε στον ΣΚΑΙ. Μετά το παιχνίδι όμως, πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Το βράδυ της Τρίτης 17/10 λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένος στην late night εκπομπή The 2night show που παίζει στον ΑΝΤ1 και μίλησε ανοιχτά για την απόφαση του αυτή, αλλά και αν έχει επηρεάσει όλο αυτό τη σχέση του με την οικογένεια του.

Η εξομολόγηση του Φίλιππου Αρβανίτη

«Είμαι υπερβολικά κυνικός σύμφωνα με πολλούς, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτόμουν "αχ θα με έβλεπαν γυμνό". Τέτοιου τύπου θέματα δεν είχα. Το μόνο που σκέφτομαι όταν θα πάρω μια επαγγελματική απόφαση είναι η συνάντηση ανάμεσα στην αμοιβή και τον χρόνο που θα αφιερώσω για την οποιαδήποτε δουλειά. Σε αυτή την περίπτωση η ώρα μου πληρώνεται πολύ ακριβά. Για τα δεδομένα της Ελλάδας. Αυτό είναι ουσιαστικά το μόνο κριτήριο το οποίο λαμβάνω υπόψιν στο οτιδήποτε κάτω. Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν ισχύει ότι δεν θα με προσλάβουν σε μια άλλη δουλειά», ανέφερε αρχικά ο Φίλιππος Αρβανίτης.

Δείτε με ποια επίσης παίκτρια ριάλιτι έχει συμπρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου!

Για να αποκαλύψει στην συνέχεια: «Μέχρι στιγμής έχω κάνει 20 με 30 ταινίες. Τις γυρίζουμε αυθημερόν, δεν απαιτούνται πολλές ώρες, αρκεί οι ηθοποιοί να μπορούν να τα πουν γρήγορα. Να κάνουν μια δυο τρεις λήψεις για το θεατρικό κομμάτι και μετά...»

Σχετικά με την άποψη της οικογένειας του στο να ασχοληθεί με τέτοιους είδους ταινίες, απάντησε: «Εγώ είμαι μισός Άγγλος, μισός Έλληνας, έχω την αγγλική υπηκοότητα. Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη για τους δικούς μου ανθρώπους. Η οικογένειά μου δεν έχει την οποιαδήποτε επιρροή στη ζωή μου από την στιγμή που με μεγάλωσαν. Μέχρι την ενηλικίωση πρέπει να έχουν το νου τους. Από εκεί και πέρα όλοι είμαστε υπεύθυνοι των πράξεων μας. Δεν θα χρεωθεί η οικογένειά μου τις δικές μου τις μαλ@κιες. Την απόφαση αυτή την πήρα στα 23 και το υλοποίησα στα 27».