Γενέθλια Βρισηίδας Ανδριώτου: Αποκαλυπτική με αστραφτερή διαφάνεια & ασορτί γάντια στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα

Το πάρτι σε κοσμικό εστιατόριο της Κηφισιάς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ξεχωριστό ήταν το βράδυ της Τρίτης (17/10) για την Βρισηίδα Ανδριώτου, καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά της σε μαγαζί της Κηφισιάς μαζί φυσικά με τον αγαπημένο της Σπύρο Μαρτίκα και καλούς τους φίλους.

Οι αναρτήσεις, οι φωτογραφίες και τα βίντεο στο instagram έπεσαν βροχή, με την Ανδριώτου να έχει κάνει μία μοναδική εμφάνιση με πολύ λαμπερό look για την ημέρα, που έκλεισε τα 27 της χρόνια (δείτε εδώ ποιο θα θέλει για κουμπάρο στον γάμο με τον Μαρτίκα).

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από το πάρτι γενεθλίων της Βρισηίδας Ανδριώτου

Με άρωμα survivor ήταν το πάρτι γενεθλίων της Βρισηίδας με τον Γιώργο Ταλάντσεβ να αγκαλιάζει και να χορεύει με την εορτάζουσα. Να σημειώσουμε εδώ, πως η Βρισηίδα επέλεξε μια διαφάνεια με γκλίτερ και από μέσα μπες εσώρουχα με ασορτί γάντια.

Βρισηίδα - Μαρτίκας
Βρισηίδα - γενέθλια

Η επιθυμία να παντρευτούν

Η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes, συνάντησε την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή τους από την Βαρκελώνη όπου ταξίδεψαν για ολιγοήμερες διακοπές. Ο δημοσιογράφος λοιπόν, τους ρώτησε για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά τους.

«Εγώ θέλω να ζήσω τη ζωή μου... Θέλω να ευχαριστηθώ τον Σπύρο. Έχουμε φύγει δυο χρόνια Survivor. Κάτσε να ζήσουμε τη ζωή μας», απάντησαν σε ερώτηση αν θέλουν να παρουσιάζουν από κοινού μια εκπομπή στην τηλεόραση.

«Τον λατρεύουμε τον Γιώργο Λιανό, αν το κάνει εκείνος θα πάει καλά γιατί θα είναι ο Γιώργος. Θα τον θέλαμε κουμπάρο στο γάμο μας αλλά εντάξει... Κανέναν παίκτη του Survivor δε θα θέλαμε κουμπάρο γιατί θέλουμε τον κολλητό του, την κολλητή μου...», είπαν.