Πάμε Δανάη: Επέστρεψε στο πλατό του MEGA η Δανάη Μπάρκα

«Πολύ μου έλειψαν οι άνθρωποι μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: Επέστρεψε στο πλατό του MEGA η Δανάη Μπάρκα

Στο πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη επέστρεψε έπειτα από περίπου μια εβδομάδα η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης μου MEGA , βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι της (δείτε εικόνες από το εσωτερικό του), καθώς για ακόμη μια φορά νόσησε με κορωνοϊό.

«Καλημέρα! Είμαι καλά είμαστε όλοι καλά. Είμαστε εδώ επιστρέψαμε. Πάρα πολύ μου λείψατε! Νομίζω είμαι η μόνη που δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να κάτσει στην καρέκλα μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που επέστρεψαν. Μου έλειψαν πολύ οι άνθρωποι μου. Όλα καλά επιστρέψαμε. Πάμε!» ήταν τα πρώτα λόγια της Δανάης Μπάρκα με το που μπήκε στο πλατό της εκπομπής.

Η επιστροφή της Δανάης Μπάρκα στο MEGA

H αποκάλυψη που έκανε όσο ήταν στο σπίτι της

Η Δανάη Μπάρκα την Δευτέρα (16/10) ενώ έκανε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της, ανάμεσα στα θέματα, που είχαν προετοιμαστεί για την ροή της εκπομπής αναφέρθηκε ένα ακόμη θέμα εστιασμένο στο bodyshaming και στα κακόβουλα σχόλια, που μπορεί να δεχτεί κανείς για το βάρος του.

Από τη μεριά της η Δανάη Μπάρκα πήρε το λόγο και αποκάλυψε ζωντανά στον αέρα άλλο ένα περιστατικό, που έχει βιώσει με άτομο να σχολιάζει το πρόσωπό και τα κιλά της με υπερβολικά άκομψο τρόπο.

«Παιδιά, αν έπαιρνα ένα ευρώ κάθε φορά που άκουγα αυτή τη φράση, θα ήμουν δισεκατομμυριούχος. Γιατί σας κάνει εντύπωση; Πάρα πολλοί άνθρωποι, μου το έχουν σχολιάσει στο παρελθόν αυτό: «Τι πρόσωπο είναι αυτό, τι μάτια...αλλά είσαι λίγο τσουπωτούλα». Άσε το πόσες φορές έχω ακούσει ότι το κοντινό μου είναι πολύ ωραίο», είπε η Δανάη Μπάρκα.