Εκτός Πρωινού η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Από λεπτό σε λεπτό περιμένουμε...» - Ανήσυχος ο Λιάγκας για την υγεία της

Οι δημόσιες ευχές του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εκτός Πρωινού η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Από λεπτό σε λεπτό περιμένουμε...» - Ανήσυχος ο Λιάγκας για την υγεία της

Μπορεί η Τετάρτη (18/10) να ξεκίνησε πολύ ωραία για τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ γιατί), ωστόσο στη συνέχεια ο παρουσιαστής έμελλε να κάνει μια όχι τόσο ευχάριστη ανακοίνωση στην έναρξη του Πρωινού του ΑΝΤ1.

Με σοβαρό ύφος ο Λιάγκας εξήγησε, πως υπάρχει μια απουσία σήμερα από το πάνελ της εκπομπής με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να λείπει από την παρέα. Πιο αναλυτικά, ο παρουσιαστής εξήγησε, πως η απουσία οφείλεται σε λόγους υγείας.

Από μεριάς του ο παρουσιαστής τόνισε, πως δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό, από το ύφος του όμως διαφαινόταν μια ανησυχία για την κατάσταση υγείας της, περιμένοντας από ώρα σε ώρα τα αποτελέσματα των εξετάσεών της.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για τη Φωτεινή Πετρογιάννη

«Να πούμε, ότι η Φωτεινούλα σήμερα δεν θα είναι μαζί μας, γιατί είναι λίγο άρρωστη και μάλιστα έχει πάει στον γιατρό και περιμένουμε από λεπτό σε λεπτό να μας πει, πώς πάνε οι εξετάσεις. Δεν είναι ιδιαίτερα καλά. Δεν είναι κάτι σημαντικό, κρυωμένη είναι αλλά την πήρε λίγο βαριά αυτή τη φορά- έχω την αίσθηση. Μακάρι να είναι όλα καλά και θα πάνε όλα καλά. Θα είμαστε οι υπόλοιποι, αύριο μακάρι να είναι μαζί μας ή όποτε η γυναίκα θα είναι καλά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η συγκινητική εξομολόγησή της στον αέρα του Πρωινού

Πριν από λίγες ημέρες η Φωτεινή Πετρογιάννη είχε κάνει μια πολύ προσωπική εξομολόγηση σχετικά με τον πατέρα της ο οποίος πάσχει άνοια. Μάλιστα, ανέφερε και μια ιστορία με τους φίλους του...

«Να πω κάτι. Επειδή ο μπαμπάς μου πάσχει από άνοια και μάλιστα, είχαμε πρόσφατα αυτή τη συζήτηση στο σπίτι, ότι ήταν με τους φίλους του το καλοκαίρι, οι οποίοι προσπαθούσαν να θυμηθούν πράγματα μαζί του και πράγματα που έχουν ζήσει μαζί του και εκείνος δυσκολευόταν αρκετά να το κάνει και η μαμά μου τους έκανε νοήματα από δίπλα για να μην τον πιέζουν γιατί είναι δύσκολο και για τον ίδιο τον άνθρωπο.

Φαντάζομαι μέσα σ’ αυτό το σκοτάδι που μπορεί να έχει στο μυαλό του, εκείνη την ώρα καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί. Πιστεύω πως το καταλαβαίνει και νιώθει άσχημα. Εγώ όταν βλέπω τον μπαμπά μου να προσπαθεί να ανακαλέσει πράγματα από το παρελθόν, καταλαβαίνω ότι κάπως δυσκολεύεται και κάπως στεναχωριέται. Αλλάζει το πρόσωπό του. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους που έχουν άνοια και καταλαβαίνω και αυτούς που κάνουν λίγο πίσω και δεν έχουν τη ίδια ζωή που είχαν πριν, με τους φίλους τους και την κοινωνική τους ζωή δηλαδή», εξομολογήθηκε η Φωτεινή Πετρογιάννη.