Νικολέτα Ράλλη: Περιφερόταν χωρίς παπούτσια στη βάφτιση της κόρης της - Ο λόγος που ήταν ξυπόλητη στο μυστήριο

Και όμως το έκανε...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
nikolettaralli - Instagram
nikolettaralli - Instagram

Στα τέλη του Σεπτέμβρη η Νικολέτα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος βάφτισαν την μονοχοκόρη τους με την παρουσιάστρια να έχει οργανώσει ένα μοναδικό event μετά το μυστήριο στην εκκλησία (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η παρουσιάστρια απαντάει κατά καιρούς μέσω Q&A σε απαντήσεις σχετικές με το μυστήριο, τη δεξίωση, που ακολούθησε αλλά και λεπτομέρειες για το look της.

Ο λόγος που η Νικολέτα Ράλλη ήταν ξυπόλητη στη βάφτιση της κόρης της

Οι πολύ παρατηρητικοί είχαν αντιληφθεί από φωτογραφίες, πως κατά τη διάρκεια του μυστηρίου η Ράλλη δεν φορούσε παπούτσια με την ίδια να απαντάει, γιατί εν τέλει ήταν ξιπόλητη.

Νικολέτα Ράλλη - Kόρη - βάφτιση

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την γέννα

«Νομίζω πως το χειρότερο κομμάτι είναι η γέννα, το μαιευτήριο. Παιδιά, τι να σας πω; Μιλάμε για μια περίοδο που, εκτός του ότι επιτρεπόταν μόνο ένα άτομο, ήταν άγρια και μετά, γιατί δεν ξέραμε τι είναι αυτό (ο κορωνοϊός) και που θα καταλήξει. Δεν ήρθε και κανένας στο σπίτι για να δει το παιδί, κανένας, τίποτα, ούτε βοήθεια επαγγελματική ούτε βοήθεια οικογενειακή. Τίποτα! Μετά το μαιευτήριο δεν πήγα στο σπίτι μου, δεν μπορούσα.

Είχα στήσει το παιδικό δωμάτιο στο δικό μου σπίτι με την προοπτική να καθίσουμε τον πρώτο καιρό εκεί, γιατί έμενε δίπλα η μαμά μου. Έφυγα μετά από τέσσερις μαύρες νύκτες στο μαιευτήριο. Δεν ξέρω τι ήταν. Τότε δεν πιστεύεις ούτε ότι φταίνε οι ορμόνες ούτε τίποτα, δεν ξέρεις τίποτα. Στα καλά καθούμενα, εντελώς ξαφνικά, εκεί που ξέρω και είμαι σίγουρη ότι είμαι μια γυναίκα που πιάνει την πέτρα και τη στύβει και δεν μασάει πουθενά, ένιωσα ότι σβήνω, χάνομαι. Θεέ μου βοήθεια. Δεν σταμάταγα να κλαίω. Όχι γιατί γέννησα "γιατί Θεέ μου;". Χωρίς λογική, χωρίς τίποτα. Δεν υπήρχε λογική. Δεν ήθελα απλά να πάω στο σπίτι και φοβόμουν πάρα πολύ.

Πήγα σε ψυχίατρο, πήρα και φάρμακα, γιατί, με το που έφυγα από το μαιευτήριο, μου έφυγε. Μου ξαναήρθε όμως αυτή μαυρίλα σε κάποια περίοδο, περίπου ένα μήνα μετά, μπορεί και δύο. Με έπιανε κάτι μετά τις τρεις το μεσημέρι.

«Μετά την εγκυμοσύνη η αλλαγή στο σώμα δεν είναι μια απλή αλλαγή, είναι σαν να ξαναγεννιέται ένας άνθρωπος, πέρα από το μωρό, γεννιέσαι κι εσύ. Πήρα 29 κιλά, το ξεφτίλισα, άστο. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έφαγα πολύ ψωμί γιατί έζησα και μεγάλο μέρος της πρώτης καραντίνας. Και εάν για πολλούς ανθρώπους η διέξοδος ήταν το φαγητό για μένα ήταν μία περίοδος που το γλέντησα πολύ», ανέφερε σε άλλο σημείο.