Σάλος με την ανάρτηση του Τριανταφυλλόπουλου για τον Κασσελάκη: Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη - «Κυκλοφορεί μια φωτογραφία μας με...»

Χαμός στο twitter

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάλος με την ανάρτηση του Τριανταφυλλόπουλου για τον Κασσελάκη: Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη - «Κυκλοφορεί μια φωτογραφία μας με...»

Οργή έχει προκαλέσει μια ομοφοβική ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου κατά του Στέφανου Κασσελάκη και του συντρόφου του Tyler. Πρωταγωνιστές είναι τόσο το ζευγάρι όσο και ο σπουδαίος ερμηνευτής, Σταμάτης Κραουνάκης.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος πήρε την φωτογραφία των τριών αντρών, όπου πόζαραν ο ένας πλάι στον άλλον πριν μερικές ημέρες στο Ηρώδειο, σε συναυλία που έδωσε ο ερμηνευτής, την δημοσίευσε στα social media και έκανε ένα απαράδεκτο σχόλιο.

«Έχω την αίσθηση ότι βρέθηκε επιτέλους η παρένθετη μητέρα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Δείτε επίσης: Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τα ομοφοβικά σχόλια μετά την δημόσια κόντρα Κασσελάκη & Αυτιά

Η ανάρτηση του Μάκης Τριανταφυλλόπουλου

Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έχοντας πληφορορηθεί για την εν λόγω ανάρτηση, θέλησε να απαντήσει χωρίς ωστόσο να δίνει "τροφή" για συνέχεια όλου αυτού που έχει δημιουργηθεί.

«Κυκλοφορεί μια φωτογραφία μας με τον Κασσελακη και τον Τάιλερ από το Ηρώδειο με εμένα στη μέση την τράβηξε ο Θωμάς Δασκαλάκη. Την Παρασκευή αργά το βράδυ. Διάφοροι Την παραποίησαν γράφοντας ότι εγώ με την υπέροχη κοιλιά μου θα κάνω την παρένθετη μητέρα. Οι φίλοι με παροτρύνουν να κάνω μήνυση. Προσωπικά το θεωρώ πολύ κακό γούστο και αναξιοπρεπές όσον αφορά την μητρότητα και την γυναικεία φύση. Δεν υπάρχει περίπτωση καμιά περίπτωση να ασχοληθώ περαιτέρω. Και δεν θα επιτρέψω σε τίποτα να χαλάσει το κέφι μου μετά από αυτή την Πανδαισία που έζησα με τους φίλους μου στο Ηρώδειο» έγραψε ο καλλιτέχνης.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο, στο twitter επικράτησε χαμός. Διάφοροι χρήστες, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, απαντούσαν στον δημοσιογράφο με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν ομοφοβικό.