«Εύχομαι και εκεί που πάει...» - Σπαράζουν καρδιές με τα πρώτα λόγια της Παπούλια για τον Αίαντα Μανθόπουλο

«Δύναμη, κουράγιο!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη (17/10) ο Αίαντας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία του σε νοσοκομείο με τον καλλιτεχνικό χώρο, τους συγγενείς και τους φίλους του να θρηνούν για αυτή τη μεγάλη απώλεια.

Το αντίο για τον θάνατο του ηθοποιού είναι μεγάλο με την Εβελίνα Παπούλια να τον αποχαιρετά αρχικά με μία συγκινητική ανάρτηση (δείτε εδώ) και στη συνέχεια, την Τετάρτη (18/10) είπε μερικά λόγια για εκείνον από τη ραδιοφωνική εκπομπή της στον En lefko 87,7.

Μέσα από το Super Κατερίνα προβλήθηκε το εν λόγω απόσπασμα με το αντίο της Εβελίνας Παπούλια.

Οι πρώτες δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια για τον θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου

«Έφυγε. Ήταν έτσι μία περίεργη και ιδιαίτερη ημέρα, γιατί τον άνθρωπο κάποιοι δημοσιογράφοι τον είχαν πεθάνει πολύ νωρίτερα. Οπότε ήταν σαν ένα δεύτερο κύμα πραγμάτων. Θέλω να συλλυπηθώ την οικογένειά του, γιατί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές οι δικοί του άνθρωποι είναι, που περνάνε όλη τη δυσκολία. Να έχουν δύναμη, κουράγιο τους εύχομαι και εκεί που πάει να είναι όμορφα. Ίσως και πιο όμορφα από ότι ήταν εδώ. Τι να πω για τους Δύο Ξένους μωρέ... Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά τα επικήδεια καθόλου. Πιστεύω, ότι η ζωή συνεχίζεται κάπου αλλού, οπότε μπορεί να είναι κάπου πιο όμορφα», είπε η Εβελίνα Παπούλια.

Το "αντίο" του Σπύρου Μπιμπίλα

«Γιατί ρε όμορφε φίλε μας την έκανες τόσο νωρίς; Γιατί να φύγεις έτσι; Θα θυμάμαι πάντα με πόση αγάπη μου άνοιξες κάνα δυο φορές την καρδιά σου για να μου μιλήσεις για τα προβλήματά σου... Καλό ταξίδι Αίαντα ωραίε ηθοποιέ και άνθρωπε... θα μας λείψεις πολύ....», έγραψε.