Βλάσης Χολέβας κατά Σοφία Χατζηπαντελή: «Είναι απαράδεκτη, αναιδής! Δεν έχει λόγο ύπαρξης στο My style rocks»

«Επειδή τα χρήματα που κερδίζεις στο εξωτερικό είναι δεκαπλάσια, γιατί δεν είσαι εκεί;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βλάσης Χολέβας κατά Σοφία Χατζηπαντελή: «Είναι απαράδεκτη, αναιδής! Δεν έχει λόγο ύπαρξης στο My style rocks»

Έντονες κριτικές έχει δεχτεί η Σοφία Χατζηπαντελή για την συμμετοχή της στο My style rocks. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν σχολιάσει την στάση της απέναντι στις διαγωνιζόμενες, την σχέση της με την μόδα αλλά και τα ελληνικά της, αφού δεν μιλάει καλά και κανείς δεν καταλαβαίνει τι λέει (δείτε τι είπε η Ραμόνα Βλαντή).

Ανάμεσα στα πρόσωπα λοιπόν, που με μίλησαν με πολύ αρνητικά σχόλια προς το μοντέλο, είναι και ο γνωστός σχεδιαστής, Βλάσης Χολέβας. Σε συνέντευξη του στην εκπομπή Πρωινό Σουσου σχολίασε το show μόδας του ΣΚΑΙ.

Οι δηλώσεις του Βλάση Χολέβα για την Σοφία Χατζηπαντελή

«Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι απαράδεκτη. Προσπαθεί την περίεργη περσόνα που έχει να την κάνει ακόμα πιο περίεργη. Είναι αναιδής, δεν μιλά καθόλου ελληνικά κι αυτό δεν αρέσει στον κόσμο και φαίνεται. Δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης εκεί μέσα. Δεν τη γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά όταν μου πλασάρεις ότι έχεις μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, εγώ αναρωτιέμαι το εξής: Επειδή τα χρήματα που κερδίζεις στο εξωτερικό είναι δεκαπλάσια, γιατί δεν είσαι εκεί; Γιατί είσαι στην Ελλαδίτσα και κάνει εδώ καριέρα πάνω σε κάτι που δεν ξέρουμε τι υπάρχει;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ ανέφερε για το show: «Όλοι κάνετε διαφήμιση στο My Style Rocks, αλλά πάλι κάνει μονοψήφια γιατί αυτή η εκπομπή δεν έχει κομψότητα, δεν είναι για μόδα. Είναι για να τρολάρει ο ένας τον άλλον, να τσακώνονται. Είναι ένα φθηνό ριάλιτι. Όλοι παίζουν μία περσόνα και δεν είναι για εμένα πραγματική. Έχει βαρεθεί ο κόσμος. Καλό είναι να γίνεται κάθε 2 χρόνια, όχι κάθε σεζόν».

Τι θα δούμε σήμερα 18/10 στο My style rocks

Η απόφαση της κριτικής επιτροπής να αναθέσει στις fashionistas ένα επιπλέον task μέσα στην εβδομάδα φαίνεται να τις δυσκολεύει αρκετά. Πώς μπορούμε να φορέσουμε ένα πέδιλο με καλσόν το χειμώνα; Ποια είναι τα καλσόν που μπορούν να φορεθούν με το συγκεκριμένο παπούτσι;

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή θεωρούν πως το συγκεκριμένο task δεν θα έπρεπε να δυσκολέψει τις διαγωνιζόμενες καθώς μπορεί να ενταχθεί σε κάποιο από τα looks που είχαν ήδη ετοιμάσει.

Γιατί η Μαργαρίτα χαρακτηρίζει τη Χριστιάννα «προκλητική και γυμνή»; Τι αλλαγή κάνει η Σοφία Χατζηπαντελή στο σύνολο της Χριστίνας;

Στο τέλος του επεισοδίου οι διαγωνιζόμενες που θα βρεθούν στις τρείς τελευταίες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης θα χάσουν ένα βαθμό από το σύνολό τους τη μέρα του Gala!