«Με φτιάχνει...» - Η δημόσια αποκάλυψη της Μελέτη για περιστατικό στην παραλία με τον Θοδωρή Μαροσούλη

«Εμένα μου αρέσει να αρέσει ο άντρας μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με φτιάχνει...» - Η δημόσια αποκάλυψη της Μελέτη για περιστατικό στην παραλία με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Η Ελεονώρα Μελέτη συχνά αναφέρεται στην όμορφη οικογένεια, που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη μέσα από την εκπομπή, που παρουσιάζει ''Μega Καλημέρα'' (δείτε εδώ φωτογραφίες από το γάμο τους).

Έτσι λοιπόν, την Τετάρτη (18/10) η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε εκείνον στον αέρα της εκπομπής κάνοντας λόγο για το κομμάτι της ζήλειας, τονίζοντας πως όχι μόνο δε ζηλεύει, αλλά την εξιτάρει όταν κοιτάνε άλλες γυναίκες τον αγαπημένο της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το σκηνικό, που μοιράστηκε η Μελέτη με τους συναδέλφους και τους τηλεθεατές της το φετινό καλοκαίρι, όταν ήταν στην παραλία με τον Μαροσούλη και τον κοιτούσαν λουόμενες.

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τον σύζυγό της

«Εμένα μου αρέσει να αρέσει ο άντρας μου. Τις προάλλες που είχαμε πάει στην θάλασσα, μη νομίζετε ότι δεν σας είδα, σας είδα....Ήμασταν στην θάλασσα και σε κάποια φάση βλέπω δύο τσούπρες, που καθόντουσαν εκεί πέρα και κοιτούσαν τον άνδρα μου, που ήταν και αυτός ημίγυμνος με το μαγιό του σαν κούρος - και τις έβλεπα που τον σχολίαζαν. Εκεί το έριξα το βλέμμα, αλλά επειδή ήταν μικρά κοριτσάκια ήμουν πιο ευγενική. Εάν ζήλευα δεν θα μου άρεσε να αρέσει ο άνδρας μου, από τη στιγμή, που μου αρέσει αν αρέσει ο άνδρας μου με φτιάχνει λίγο», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Έχουμε πάει δύο φορές για couples therapy»

«Εγώ είμαι πολύ υπέρ στο couple therapy. Σιγά το ταμπού! Έχουμε πάει δύο φορές και ήταν καταπληκτικά, αλλά μετά μάς είπε ο άνθρωπος "Τι έρχεστε; Άδικα έρχεστε". Σε βοηθάει να καταλάβεις ότι σε κάποια πράγματα που διαφωνείς, ουσιαστικά συμφωνείς διαφωνώντας. Οπότε λες εσύ το δικό σου το χαρμάνι, λέει και ο άλλος το δικό του και τελειώνει το θέμα. Σου λέει ότι και οι δύο δίκιο έχετε, γιατί τσακώνεστε;», είχε πει η Μελέτη.