«Σήμερα; Δεν το ήξερα! Ήταν φίλος μου...» - Η στιγμή που ο Ζαχαράτος μαθαίνει για τον θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου

Τραγικο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Συγκλονισμένος παραμένει ο καλλιτεχνικός χώρος από την Τρίτη (17/10), που έγινε γνωστή η είδηση θανάτου του ηθοποιού, Αίαντα Μανθόπουλου μετά την πολυήμερη νοσηλεία του σε νοσοκομείο (δείτε εδώ πότε θα γίνει η κηδεία του).

Ο Τάκης Ζαχαράτος γνώριζε πολύ καλά τον ηθοποιό, ωστόσο δεν είχε ενημερωθεί για τα δυσάρεστα κάτι, που έμαθε πολύ ξαφνικά, όταν παραχωρούσε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού το βράδυ της Τρίτης.

Όταν λοιπόν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Τάκη Ζαχαράτο να αναφέρει μερικά λόγια για τον θάνατο του Μανθόπουλου εκείνος συγκλονίστηκε, δείχνοντας σοκαρισμένος για την απώλειά του.

Η αντίδραση του Τάκη Ζαχαράτου για τον θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου

«Σήμερα; Δεν το ήξερα! Θερμά συλλυπητήρια, ήταν φίλος μου αγαπημένος και...Τι να πω, δεν το ήξερα, θερμά συλλυπητήρια! Ήμασταν φίλοι, ο συνδετικός κρίκος ήταν η θεία του, η Ειρήνη Παππά, που ήταν λατρεμένη μου...Λυπάμαι πάρα πολύ, είναι τραγικό νέος άνθρωπος, τι να πω», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Μανθόπουλου πριν πεθάνει

Στις 10 Μαρτίου 2023 συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είχε βρεθεί στο Νεκροταφείο Βύρωνα για την κηδεία του Λάκη Παπαστάθη. Φορούσε ένα σκούρο γκρι πουκάμισο, τζιν παντελόνι και γυαλιά στο πρόσωπό του.

Αίας Μανθόπουλος

Αίας Μανθόπουλος τελευταία εμφάνιση