«Εκτιμώ πάρα πολύ τον πατέρα μου! Μέχρι εκεί» - Οι σχέσεις του Γιώργου Νταλάρα με τη μοναχοκόρη του Γεωργιάννα

Είναι καλλιτέχνης και μητέρα δύο παιδιών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η κόρη του Γιώργου Νταλάρα, Γεωργιάνα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής ''Στούντιο 4'', η οποία βρέθηκε στην έκθεση ζωγραφικής με τον πατέρα της να είναι εκεί θαυμάζοντας τις δημιουργίες του παιδιού της.

Ανάμεσα στις δηλώσεις, που έκανε η Γεωργιάννα μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα της από την παιδική ηλικία μέχρι και σήμερα, που η ίδια είναι μητέρα, έχοντας φέρει στον κόσμο δύο παιδιά.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε με υπέροχα λόγια για την κόρη του, έχοντας από μεριάς του μια εξομολογητική διάθεση, αφήνοντας να εννοηθεί, πως είναι καλύτερος σαν παππούς από ότι ήταν ως πατέρας.

Οι δηλώσεις της Γεωργιάννας Νταλάρα για τον πατέρα της

«Νομίζω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για να είναι γονείς, ο κάθε άνθρωπος έχει τις προτεραιότητές του και από εκεί και πέρα, φέρεται δίκαια σε σχέση με την οικογένειά του και αυτούς, που αγαπάει. Εκτιμώ πάρα πολύ τον πατέρα μου και ως καλλιτέχνη. Μέχρι εκεί!», είπε η Γεωργιάννα Νταλάρα.

Λίγα λόγια για τον πατέρα της

Ο Γιώργος Νταλάρας (Κοκκινιά, 29 Σεπτεμβρίου 1949) είναι Έλληνας τραγουδιστής και μουσικός. Τον Οκτώβριο του 2006 ανακηρύχθηκε Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Γεννήθηκε στην Κοκκινιά του Πειραιά. Η μητέρα του καταγόταν από τη Μικρά Ασία κι ο πατέρας του ήταν ο ρεμπέτης Λουκάς Νταράλας.

Οι πρώτες του μνήμες είναι στενά δεμένες με τις βασικές μορφές της ελληνικής μουσικής, δημοτικό, σμυρναίικο, ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι. Τα είδη αυτά τον επηρέασαν κι ως καλλιτέχνη (δισκογραφικά και συναυλιακά). Παράλληλα, έχει ερμηνεύσει και πολλά άλλα είδη (σε διάφορες γλώσσες), όπως βυζαντινούς ύμνους, λυρικά, σύγχρονα έντεχνα, ποπ, ροκ, λάτιν, όπερα, συμφωνικά έργα κλπ.

Έχει συνεργαστεί με πλήθος Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών (συνθέτες, ποιητές, μουσικούς, σκηνοθέτες κ.α.). Είναι ο Έλληνας καλλιτέχνης που έχει πραγματοποιήσει τις μεγαλύτερες συναυλίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ έχει εμφανιστεί στα σημαντικότερα θέατρα και συναυλιακούς χώρους παγκοσμίως.

Επίσης είναι ο Έλληνας καλλιτέχνης που έχει πραγματοποιήσει τις περισσότερες συνεργασίες με πολλές από τις σημαντικότερες διεθνείς συμφωνικές ορχήστρες. Έχει λάβει διάφορες τιμητικές διακρίσεις, μεταξύ άλλων την κυπριακή υπηκοότητα, το Διεθνές Βραβείο "Kennedy" και του Πρεσβευτή Καλής Θέλησης της UNESCO.