«Καλό ταξίδι» - Μεγάλη θλίψη για τον Ηλία Ψινάκη

Η συγκινητική ανάρτησή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ηλίας Ψινάκης διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram με τον γνωστό manager καλλιτεχνών να δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή, αλλά και από αγαπημένα του πρόσωπα.

Έτσι λοιπόν, την Τετάρτη (18/10) ο ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία με εκείνον και την αγαπημένη του Ματούλα από τα νεανικά τους χρόνια, λίγο αφότου διέρρευσε η είδηση, πως η Ματούλα του Κολωνακίου έφυγε από τη ζωή.

Να τονίσουμε εδώ, πως η ηθοποιός πέθανε μόνη και συγκεκριμένα βρέθηκε νεκρή 6 με 7 ημέρες μετά το θάνατό της, στο σπίτι που διέμενε τελευταία (δείτε εδώ πως αντιλήφθηκαν τον θάνατο της Ματούλας).

Το αντίο του Ηλία Ψινάκη στη Ματούλα

«Καλό ταξίδι Ματούλα μου…», έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης.

Το ξέσπασμα της Μαριαλένας Οικονομίδου για το γιο της Ματούλας, Λορέντζο Καριέρα

Αμέσως μετά την είδηση πως η Ματούλα έφυγε από την ζωή, η τελευταία σύζυγος του πρώην άντρα της, Ρομπέρτο Καριέρα, Μαριαλένα Oικονομίδου, που μεγάλωσε τον γιο της, Λορέντζο σα να ήταν δικό της παιδί, μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα On Time.

«Γνωριστήκαμε με τον Ρομπέρτο Καριέρε το 1979. Είχε χωρίσει από τη Ματούλα. Το παιδί, ο Λορέντζο, ήταν τεσσάρων ετών όταν τον γνώρισα και ασχολήθηκα σαν να ήταν δικό μου παιδί. Ένα καταπληκτικό και γλυκό παιδί, τρυφερό. Να σκεφτείς ότι δεν έβγαινα με τις φίλες μου για να βγαίνουμε μαζί και να είμαι κοντά του. Ήμουν 19 ετών τότε. Παντρευτήκαμε με τον Ρομπέρτο Καριέρε το 1984. Ο Λορέντζο έμενε μαζί μας γιατί η Ματούλα είχε προβλήματα που τα γνωρίζει όλος ο κόσμος και είχε κάνει δύο φορές φυλακή. Το παιδί ήταν κοντά μας και μεγάλωσε με τα δύο παιδιά που έκανα εγώ με τον Ρομπέρτο.

Ήταν και είναι πολύ αγαπημένα αδέλφια. Αυτό που θέλω να πω εδώ και χρόνο, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να κατηγορώ και γενικά να κουτσομπολεύω, είναι ότι ο Λορέντζο πέρασε πολλά σαν παιδί. Πικράθηκε που η μητέρα του μπήκε στη φυλακή και του έκαναν bullying στο σχολείο. Πέρασε πάρα πολλά και κατάφερε το παιδί αυτό να προχωρήσει στη ζωή. Να γνωρίσει μια αξιόλογη γυναίκα και να αγαπηθούν και να κάνουν μια υπέροχη οικογένεια. Είναι καταπληκτικός πατέρας.

Όταν ήταν μικρός, εκείνη τον εγκατέλειψε. Τα παιδιά δεν φταίνε ποτέ. Εγώ που δεν είμαι φυσική του μητέρα, αλλά τον αγαπώ σαν παιδί μου, χαίρομαι που είναι ευτυχισμένος με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Ποια μάνα θέλει να δει το παιδί της δυστυχισμένο; Στενοχωριέμαι που τολμάνε και κατηγορούν τον Λορέντζο. Για να μη μιλάει ένα παιδί στη μητέρα του, πρέπει - κατά τη γνώμη μου - να είναι βαθιά πληγωμένο. Στενοχωριέμαι, επειδή ξέρω πόσο ευαίσθητο είναι το παιδί. Από σεβασμό στον Λορέντζο και στη γυναίκα που "'έφυγε" μπορώ να πω μέχρι εδώ. Να σταματήσουν να μιλάνε για τον Λορέντζο, γιατί υπάρχουν και μάρτυρες. Επειδή ο Λορέντζο είναι αξιοπρεπέστατος, γι’ αυτό κι εγώ πρώτη φορά επιτέλους πρέπει να πω την αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.