«Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα με τη Σταματίνα...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την επικοινωνία με την Τσιμτσιλή μετά τον τσακωμό τους

«Δεν μπορώ πια να απαντάω σε ερωτήσεις περίεργες»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα με τη Σταματίνα...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την επικοινωνία με την Τσιμτσιλή μετά τον τσακωμό τους

Το πρωί της Τετάρτης 18/10 ο Σπύρος Μπιμπίλας βγήκε στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, ώστε να μιλήσει για τον θάνατο της Ματούλας, της γυναίκας που άλλαξε την κοσμική ζωή της Αθήνας (δείτε εδώ πώς έχασε τη ζωή της), ωστόσο κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ανέβηκαν οι τόνοι και η σύνδεση έληξε απότομα και πρόωρα (δείτε εδώ τι συνέβη).

Λίγο αργότερα, λοιπόν, τον εντόπισαν ο καμεραμάν και η δημοσιογράφος του Super Κατερίνα, μπροστά στους οποίους στάθηκε για να εξηγήσει τι συνέβη και ποια είναι η επικοινωνία του με την παρουσιάστρια μετά από το ατυχές αυτό συμβάν.

Η επικοινωνία του Σπύρου Μπιμπίλα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά τον τσακωμό

«Δεν μπορώ πια να απαντάω σε ερωτήσεις περίεργες. Όταν με ρωτάει κάποιος ένα περίεργο πράγμα που δε μπορώ να απαντήσω, οφείλω να λέω ότι δε μπορώ να απαντήσω. Δεν είμαι ιατροδικαστής για να λέω πως έχει φύγει ένας άνθρωπος. Λέω τα βασικά. Και δεν είναι ωραίο να κλείνονται τα τηλέφωνα on air σε έναν άνθρωπο, μάλιστα, που έχει εξυπηρετήσει πάρα πολλές φορές όλες τις εκπομπές με πολλή αγάπη.

Δεν έχω πρόβλημα με τη Σταματίνα, μια χαρά αισθάνομαι και εγώ δεν παρεξηγούμαι ποτέ. Αλλά θα πρέπει όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους. Ούτε στους καλεσμένους που δίνουν τον χρόνο τους μπορούν να μη φέρονται σωστά, είτε να τους βάζουν να περιμένουν απερίγραπτες ώρες για να βγουν για μια συνέντευξη. Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα με τη Σταματίνα, δεν κρατάω κακία σε κανέναν άνθρωπο. Θέλω όλοι όμως να καταλαβαίνουν τι είναι η κάθε στιγμή που μιλάει ο ερωτώμενος. Εγώ έχω μια καλή διάθεση πάντα», είπε χαρακτηριστικά.