«Έβγαιναν μυγάκια κάτω από την πόρτα» - Ανατριχιάζουν οι εικόνες από το σπίτι που άφησε την τελευταία της πνοή η Ματούλα στο Πεδίον του Άρεως

Οι μαρτυρίες των ενοίκων της πολυκατοικίας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Θλίψη και θρήνος έχουν σκορπιστεί στην εγχώρια showbiz μετά την είδηση για τον θάνατο της Ματούλας του Κολωνακίου, της γυναίκας που σημάδεψε για πάντα την κοσμική ζωή της Αθήνας. Η ίδια εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, επτά ημέρες μετά τη στιγμή που άφησε την τελευταία της πνοή, γεγονός που προκαλεί σοκ στο πανελλήνιο.

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, T-Live, και η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη βρέθηκαν στο Πεδίον του Άρεως όπου βρίσκεται το σπίτι που πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της και εξασφάλισαν μαρτυρίες από υπόλοιπους ένοικους της πολυκατοικίας.

Δείτε επίσης: Η μητριά του γιου της Ματούλας "σπάει" τη σιωπή της - «Τον εγκατέλειψε! Να σταματήσουν να μιλάνε για τον Λορέντζο, γιατί...»

Το σπίτι που άφησε την τελευταία της πνοή η Ματούλα και οι μαρτυρίες των ενοίκων

Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, την είδαν για τελευταία φορά την περασμένη Τετάρτη 11/10, την ώρα που συνομιλούσε με έναν άνδρα που εργάζεται στην ασφάλεια του κτιρίου. Έκτοτε εξαφανίστηκε. Έξι μέρες αργότερα, εξαιτίας της μυρωδιάς που έβγαινε από το διαμέρισμα, αλλά και από τα μυγάκια, μπήκαν στη βεράντα της, όπου βρήκαν το άψυχο σώμα της σε προχωρημένη σήψη.

«Ειδοποιήσαμε τις Αρχές γιατί έβγαιναν κάτι μυγάκια κάτω από την πόρτα», ανέφερε συγκεκριμένα ένοικος της πολυκατοικίας.

Το αντίο του Ηλία Ψινάκη

Ο Ηλίας Ψινάκης διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram με τον γνωστό manager καλλιτεχνών να δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή, αλλά και από αγαπημένα του πρόσωπα.

Έτσι λοιπόν, την Τετάρτη (18/10) ο ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία με εκείνον και την αγαπημένη του Ματούλα από τα νεανικά τους χρόνια, λίγο αφότου διέρρευσε η είδηση, πως η Ματούλα του Κολωνακίου έφυγε από τη ζωή.

«Καλό ταξίδι Ματούλα μου…», έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης.