Δεν παντρεύτηκαν ο Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου

Τι ισχύει τελικά;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ο Νίκος Κουρής με την αγαπημένη του, Έλενα Τοπαλίδου μετρούν 18 χρόνια σχέσης, ενώ έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Πέτρο που έχει μεγαλώσει πολύ και έχει φτάσει στο ύψος τον πατέρα του. Από το πρωί λοιπόν έχει γίνει γνωστό ότι το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε τις φωτογραφίες τους)

Πότε παντεύεται ο Νίκος Κουρής με την Έλενα Τοπαλίδου;

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, κατί τέτοιο δεν ισχύει. Παρ' όλα αυτά το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί σύντομα όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κουρής σε συνέντευξη που έδωσε στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα": «Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Πλησιάζει. Είναι πολύ σημαντικό που θα το κάνουμε τώρα» είχε αναφέρει.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις του Νίκου Κουρή για το πρόβλημα υγείας του

«Διαγνώστηκα με διαβήτη όταν ήμουν 13 ετών. Είχα πάρα πολλή δίψα, είχα μεγάλη κόπωση, ήμουν πάρα πολύ κοντός, καχεκτικός. Όταν μου είπαν πρώτη φορά ότι θα κάνω ενέσεις ινσουλίνης σε όλη μου τη ζωή, σοκαρίστηκα! Έχω περάσει από φάσεις που δεν του έδινα καμία σημασία, έχω περάσει από φάσεις πολύ βαθιάς κατάθλιψης, έχω περάσει από φάσεις παραίτησης.

Είμαι 37 χρόνια διαβητικός. Είναι ένα εμπόδιο που θέλει μια διαχείριση, όχι αψήφιστα, να του δώσεις την προσοχή που του αναλογεί. Θέλει δηλαδή και χιούμορ, θέλει να μην το παίρνεις πολύ στα σοβαρά. Δεν πειράζει αν το ζάχαρο ανεβοκατεβαίνει, δεν πειράζει αν δεν έχεις την τέλεια γλυκοζυλιωμένη, αν δεν είσαι τέλειος. Άρα θέλω να πω, ας χαλαρώσουμε λίγο, ας φροντίζουμε το ζάχαρό μας για να έχουμε μια καλή ποιότητα ζωής και ηρεμίας. Για εμένα το ποιο σημαντικό στο ζάχαρο είναι αυτή η σταθερότητα. Αν αγχωθείς ανεβαίνει, αν στεναχωρηθείς ανεβαίνει, αν πονάς σωματικά ή ψυχικά ανεβαίνει», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κουρής (δείτε εδώ ποια είναι η σύζυγός του).