«Άντε να μου χαθείτε όλοι μαζί, εσείς και οι γελωτοποιοί Λιάγκες σας» - Η αιχμηρή απάντηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου μετά τον σάλο για τους Κασσελάκη & Κραουνάκη

Κόλαφος οι αναρτήσεις του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί σάλος γύρω από το όνομα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου μετά την ανάρτησή του για τον Στέφανο Κασσελάκη μαζί με τον σύντροφό του, Tyler McBeth, και τον Σταμάτη Κραουνάκη, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την οργή του καλλιτέχνη, οδηγώντας τον σε σκέψεις για μηνύσεις (δείτε την εδώ).

Ο δημοσιογράφος, παρόλα αυτά, απάντησε μέσα από νέες αναρτήσεις στα social media του, δημοσιεύοντας βίντεο από τον πόλεμο του Ισραήλ με την Παλαιστίνη, μιλώντας για αληθινές μητέρες και γονείς, ενώ η δήλωσή του στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, ήταν ειρωνική.

Οι αιχμηρές αναρτήσεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου μετά τον σάλο που δημιούργησε για τον Κασσελάκη και τον Κραουνάκη

«Αυτή η ανάρτηση σας πόνεσε καθάρματα κι όχι του Κασσελάκη κι επειδή σας ξέρω απο παλιά την πέσατε στους χαρακτηρισμούς ομοφοβικός κλπ. Γι' αυτήν την ανάρτηση κουβέντα για την παρένθετη μητέρα χαμός. Πείτε λοιπόν στα αφεντικά σας ότι αυτή η ανάρτηση με το κοριτσάκι της Παλαιστίνης θα ανεβαίνει κάθε μέρα. Είσαστε βρομεροί και τρισάθλιοι» έγραψε στην πρώτη ανάρτηση που δημοσίευσε στο twitter μετά τα οργισμένα μηνύματα που δέχθηκε.

Και στον Instagram του έγραψε τα εξής: «Εντάξει λοιπόν, αφού ζοριστήκατε ορισμένοι τόσοι πολύ, διατίθεμαι εγώ ως παρένθετος πατέρας. Τι όχι;».

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για Κασσελάκη Κραουνάκη


Και στο T-Live, επισήμανε πως είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του Σταμάτη Κραουνάκη: «Επειδή είμαι λάτρης του εθελοντισμού, διατίθεμαι ως παρένθετος πατέρας».

Και δεν σταμάτησε εκεί. Λίγο αργότερα δημοσίευσε ξανά στο προφίλ του στο twitter, άλλο ένα βίντεο από τον πόλεμο, λέγοντας: «Αυτές οι μανάδες δεν είναι παρένθετες Κασσελάκηδες, είναι κανονικές. Δεν είναι αντικείμενο χρήσης όπως αντιλαμβάνεστε εσείς την γυναίκα. Γι' αυτό κλαίνε και πονάνε! Άντε να μου χαθείτε όλοι μαζί, εσείς και οι γελωτοποιοί Λιάγκες σας (σάλιαγκες). Συριζαίοι των μεσημεριανών…».