Καμία σχέση με την Ματίνα Μανταρινάκη από το Κωνσταντίνου και Ελένης - Αγνώριστη με γκρίζα μαλλιά σήμερα η Καλλιρόη Μυριάγκου

Με τι ασχολείται;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Καμία σχέση με την Ματίνα Μανταρινάκη από το Κωνσταντίνου και Ελένης - Αγνώριστη με γκρίζα μαλλιά σήμερα η Καλλιρόη Μυριάγκου

Η σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης, έχει γράψει ιστορία, καθώς είναι ένα πρόγραμμα που παίζεται μέχρι και σήμερα στην τηλεόραση και ο κόσμος το παρακολουθεί με την ίδια αγάπη και ενθουσιασμό. Οι πρωταγωνιστές έκαναν κάθε ρόλο να ξεχωρίζει και γι' αυτό συζητιούνται ακόμα.

Μία από αυτούς είναι και η Καλλιρόη Μυριάγκου, η οποία υποδυόταν την Ματίνα Μανταρινάκη, την "γεροντοκόρη" που έμενε με τον πατέρα της, που έψαχνε απεγνωσμένα γαμπρό, μέχρι που στο τέλος έκανε στροφή και έκανε τον Νικόλα να "λιώνει" για εκείνη.

Τότε παρουσιαζόταν στο σίριαλ με ξανθά μαλλιά και γυαλιά μυωπίας, με ένα ιδιαίτερο στυλ ντυσίματος. Σήμερα, έχει μία εντελώς διαφορετική εμφάνιση και δεν θυμίζει σε τίποτα το "ταπεινό χαμομηλάκι". Τα μαλλιά της έχουν γκριζάρει, ενώ αλλαγή έχει σημειωθεί και στην επαγγελματική της πορεία μετά τη σειρά, αφού παίζει περισσότερο στο θέατρο παρά στην τηλεόραση και οι συνεντεύξεις της είναι σπάνιες. Την Τετάρτη 18/10, όμως, μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα.

Δείτε επίσης: Από το Κωνσταντίνου και Ελένης στην πίστα ως Drag Queen - Τεράστια αλλαγή στη ζωή και την εμφάνιση του "Φοίβου"

Πώς είναι σήμερα η Ματίνα Μανταρινάκη από το Κωνσταντίνου και Ελένης

«Είναι επιλογή μου να δίνω σπάνια συνεντεύξεις. Δεν μου είναι πολύ εύκολο. Με το ζόρι ασχολούμαι με τα social media. Με κουράζει πάρα πολύ. Χάνω χρόνο, δεν το' χω, θα ήθελα να είχα έναν άνθρωπο να το κάνει. Με κουράζει ότι είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε στο κινητό χωρίς λόγο. Στον ελεύθερο χρόνο μου προτιμώ να διαβάζω ένα βιβλίο ή να βλέπω τη θάλασσα, από το να δείχνω το σπίτι μου, το αυτοκίνητό του και τον σκύλο μου. Νομίζω ότι δεν αφορά τον κόσμο όλο αυτό», είπε αρχικά.

Και έπειτα εξομολογήθηκε: «Έχω κάνει κάποια πράγματα στην τηλεόραση τα οποία πήγαν καλά. Κάποιοι ρόλοι με βοήθησαν να μπω στο σπίτι κάθε ανθρώπου. Ο κόσμος μού φέρθηκε ζεστά, δεν έχω κανένα παράπονο, αλλά επειδή πάντα ζητάω το καινούργιο, δεν μπορούσα να επαναλάβω πράγματα και γι’ αυτό δε συνεχίστηκε η πορεία μου στην τηλεόραση. Ο κόσμος με ρωτάει γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση, εγώ έχω το θέατρο. Εκεί είναι το μεροκάματο, εκεί είμαι χρόνια τώρα, αλλά δεν θέλω να πεθάνω πάνω στη σκηνή».