«Μας δουλεύει! Πολιτικά είναι μηδενικό και παίζει την έμφυλη ταυτότητά του» - Χείμαρρος ο Μπογδάνος κατά του Κασσελάκη

«Την ώρα που έχουμε πολέμους, τρομοκρατικά χτυπήματα, κάνει surprise wedding in USΑ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μας δουλεύει! Πολιτικά είναι μηδενικό και παίζει την έμφυλη ταυτότητά του» - Χείμαρρος ο Μπογδάνος κατά του Κασσελάκη

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 19/10 ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο ιδρυτής του κόμματος Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής, σχολίασε μαζί με την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου το γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του Tyler στην Αμερική (δείτε όλες τις λεπτομέρειες).

Ο πολιτικός έκανε "επίθεση" στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας πως εν μέσω εκλογών, πολέμων και τρομοκρατικών χτυπημάτων, έφυγε στο εξωτερικό για να κάνει surprise wedding στον αγαπημένο του. Δεν δίστασε μάλιστα να τον αποκαλέσει "πολιτικά μηδενικό".

Οι δηλώσεις του Μπογδάνου κατά του Κασσελάκη

«Να είναι καλά οι άνθρωποι, τους εύχομαι το καλύτερο, όταν δυο άνθρωποι αγαπιούνται, μόνο να χαίρεται πρέπει κάποιος που είναι παρατηρητής. Για να περάσω όμως στην ουσία, αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης, εάν δεν ήταν γκέι, την ώρα που έχουμε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές έφευγε, έχουμε πολέμους, τρομοκρατικά χτυπήματα, γενικώς γης μαδιάμ στον πλανήτη, και στην ευαίσθητη περιοχή της Ελλάδος και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως σηκωνόταν και έφευγε για να πάει να κάνει surprise wedding in USA, στα Χάμπτονς, στη Ριβιέρα της Νέας Υόρκης, θα λέγαμε ότι πρόκειται περί γελοιότητας και ότι ζει στον κόσμο του ή όχι;

Δεν κάνω διαχωρισμούς, την ίδια κριτική που ασκώ στον ετεροφυλόφιλο ασκώ και στον ομοφυλόφιλο. Σας λέω, βγάλτε την έμφυλη ταυτότητα που διαρκώς μας προβάλλει ο κύριος Κασσελάκης διότι προφανώς δεν έχει τίποτα άλλο πολιτικό να προβάλλει, και βάλτε τον Τσίπρα ή οποιονδήποτε άλλο πολιτικό...», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ενώ, είπε σε άλλο σημείο: «Μας δουλεύει ο κύριος Κασσελάκης μέσα στη χειρότερη δυνατή περίοδο, δείχνει ότι ζει στον πολιτικό του κόσμο. Εγώ, λυπάμαι τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Πολιτικά είναι μηδενικό και μας παίζει συνεχώς την έμφυλη ταυτότητά του. Και πάνω στην ώρα που ο κόσμος καίγεται, σου λέει θα πάω να κάνω suprise wedding party στη Νέα Υόρκη. Ας το έκανε σε ουδέτερη περίοδο. Είναι αυτός αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης;» ολοκλήρωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.