Λίγο πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί - Λαμπερή η Δανάη Μιχαλάκη με τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της

Κούκλα η εγκυμονούσα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγοι μήνες έχουν απομείνει για την ημέρα, που η Δανάη Μιχαλάκη και ο αγαπημένος της Γιώργος Παπαγεωργίου θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, καθώς στα μέσα του Αυγούστου η ηθοποιός ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα ευχάριστα νέα.

Σήμερα, η κοιλίτσα της Δανάης Μιχαλάκη φουσκώνει συνεχώς (δείτε την εδώ), με την ίδια να είναι το ίδιο λειτουργική με το διάστημα, που δεν ήταν ακόμα έγκυος, αφού συνεχίζει να πηγαίνει κανονικά στα γυρίσματά της.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Δανάης Μιχαλάκη

Μέσα από το λογαριασμό της στο instagram η εγκυμονούσα μας έδειξε μια αλλαγή, που αποφάσισε να κάνει στα μαλλιά της λίγο πριν γεννήσει, ανανεώνοντας το χρώμα της, κάνοντας από ίσια σε ελαφρώς σπαστά.

Δανάη Μιχαλάκη - μαλλιά
Instagram

Tα τρυφερά λόγια του Παπαγεωργίου για την εγκυμονούσα Μιχαλάκη

«Η Δανάη έτσι με γνώρισε, έτσι με αγάπησε. Αυτό το πολύ ωραίο που συνέβη στη σχέση μας είναι ότι κανένας δε προσπάθησε να αλλάξει τον άλλον ή να τον επηρεάσει σε ότι έχει να κάνει με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες και δραστηριότητές του. Είναι πολύ περήφανη για μένα, όπως είμαι κι εγώ για εκείνη», είπε για την καλή του.

«Το κομμάτι της δημοσιότητας ο καθένας το διαχειρίζεται με τον δικό του τρόπο. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι κάτι σημαντικό. Είμαι 100% αυτός που ήμουν και πριν. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το ίδιο και η Δανάη. Είναι ωραίο να εισπράττεις αγάπη από τον κόσμο. Όλα έχουν να κάνουν, όμως, με το πόσο επιτρέπεις στην ψυχή σου και στη λογική σου να πιστεύει ότι αυτό είναι κάτι τρομερά σημαντικό. Εγώ δε πιστεύω ότι η διασημότητα είναι κάτι τόσο σημαντικό. Είναι ένα κομμάτι της δουλειάς που και να φύγει δε θα με ρίξει στην κατάθλιψη. Η ευτυχία μου βρίσκεται σε άλλα πράγματα. Νιώθω χαρά, αλλά δεν εξαρτώμαι από αυτό», δήλωσε έπειτα.